Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hvordan man får tidligt høst

  I vores familie elsker alle retter fra zucchini, så i min have dyrker jeg denne grøntsag hvert år. Vi vælger de første unge frugter i første halvdel af juni. Og for at få en så tidlig høst, i det første årti af april, så jeg squash til frøplanter.
  Til plantning vælger jeg tidlige modne sorter af courgetter, som kommer efter frukten efter 1,5-2 en måned efter fremkomsten. Jeg kan godt lide den tidlige modning af sorten Skvorushka, som kendetegnes af misundelsesværdig kold- og sygdomsresistens. Skvorushka giver fremragende resultater
  kvalitet og frugt godt under alle vejrforhold.
  Den ultrarale hybrid Aral F1, som holder den tilbagevendende forkølelse, er ikke ringere end den, bærer frugt i meget lang tid, og dens frugt mister ikke sin kvalitet, selv når den vokser over - huden er tynd og kødet er ømt og saftigt.
  For at frøene skal spire hurtigere og give stærke skud, inden de plantes, desinficeres dem i en stærk opløsning af kaliumpermanganat, og lægges derefter på en bomuldsark, som jeg våd i en opløsning af borsyre. Jeg forbereder det fra 1 l varmt vand og pulver taget på spidsen af ​​en kniv. Frøene, pakket i en klud og en plastpose, står på et varmt sted, indtil de limes, ventileres fra tid til anden.
  Når rødderne ser ud til at være på frøene, begynder jeg at plante med det samme. Jeg planter frøene straks i separate plastikbriller fyldt med løs frugtbar jord og spildt med vand. Jeg pløjer frøene i 3-4 cm og dækker brillerne med klæbende film.
  Efter udseendet af plantens øjenlader fjerner jeg filmen og udsætter planterne mod vinduet mod sydsiden. Trods det faktum, at dagslyset allerede i april er ret langt, mangler planterne på vinduet det stadig. Sørg derfor for at sende udplanter om morgenen og aftenen med en fluorescerende lampe, og i overskyet vejr lader jeg det tændes i en hel dag.
  Frøplanterne i perioden med at være hjemme bliver fodret to gange med flydende gødning "Ideal" ifølge instruktionerne.
  Jeg bruger den første top dressing en uge efter fremkomsten af ​​skud, den anden - gennem 10-12 dage efter den første.
  Jeg sprinkler aldrig kimplanter med koldt vand fra vandet, for det bruger jeg kun destilleret vand ved stuetemperatur.

  Gentagne rødder af courgette med mangel på fugt dør af, og med det overskydende råd, vandrer jeg dem regelmæssigt, men moderat og forsøger at holde jorden i en lidt fugtig tilstand hele tiden.
  Jeg rummer regelmæssigt rummet, hvor jeg dyrker frøplanter af courgetter, og jeg forsøger at opretholde den optimale temperatur for denne afgrøde - 23-25'і.
  Når et godt vejr er etableret uden for vinduet, fortsætter jeg med at hærde courgetten og bringe dem udenfor. I de første dage giver jeg dem en "walk" 1,5-2 h, og så gradvist øger længden af ​​tid og efterlader efterhånden at sove i det fri.
  Vejrforholdene i vores region tillader plantning af frøplanter i det åbne år i det første årti af maj, så jeg plejer at begynde at transplantere i majferien.
  Jeg forbereder senge på forhånd, og jeg placerer brøndene på den i en afstand af 50-60 cm fra hinanden. Jeg plante en frøplante ved hjælp af omladningsmetoden, idet du forsigtigt fjerner en jordisk klod, der er forankret med rødder fra brillerne.

  svar

Forlad feedback, kommentarer