3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Vera Glebova, Moskva

  Diatomit til senge
  Jeg læser, at sengene kan fyldes med diatomit. Hvad er dette stof? Hvad kan erstatte det?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Diatomit er en jorddisintegrerende middel, som også hjælper med at forbedre dens vand- og luftgennemtrængelighed, reducerer sin syrethed lidt. Det er en sten med silicium i sammensætningen, blød og løs i struktur. I mennesker kaldes diatomit bjergmel. Tilføj til senge med tæt, klumpet jord med en hastighed på 1 spand pr. 1 kvm. Men selv for løs jord, vil denne forbedrer ikke være overflødig, selvom den har brug for mindre - 0,5 spande pr. 1 sq. M.

   Som bagepulver i stedet for diatomit i samme doser kan du bruge flodsand, træaske eller knust til støvkrit.

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  For at opnå det maksimale udbytte af vårløgløg, før plantning af splittede tænder forlade på 30 minutter i en svag opløsning af kaliumpermanganat eller aske (1 spiseskefuld på 1 liter kogende vand, lad afkøling, afløb). Derefter pakkes i en klud dyppet i honning (0,5 tsk på 0,5 l vand) klud, læg i en plastpose, ikke binde det. Opbevares i køleskabet 2-3 af dagen indtil rødder vises. Hvis der ikke er tid til spiring, opløses 1-2 nitroammofoski-granulerne i 2,5 1 vand, så blød hvidløg i opløsningen natten over.

  Tag senget af hvidløg, hvor sideraterne (alfalfa, kløver), courgette eller squash voksede i efteråret. Ikke plante hvidløg efter løg, gulerødder og rødbeder.
  Under graven ved 1 sq M skal du tilføje 20-25 g-potashfosfatgødning. I en afstand af 25 cm fra hinanden skal du lave furer med en dybde på 2-3 cm. På en afstand af 10-12 cm fra hinanden spredes hvidløgsklyven. Stænk med jord og slib med humus eller kompost (lagtykkelse - ikke mere end 3 cm).

  svar

Forlad feedback, kommentarer