Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Ekaterina Smolnik, Bryansk

  Hvorfor vokser radiser og salat godt i april og i begyndelsen af ​​maj, og i midten af ​​maj bliver de uslebne, smagløse og gå til pilen?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Til radise og mange salater er en behagelig dagslængde op til 14 timer. Så snart dagen bliver længere (og i midten af ​​bandet i slutningen af ​​maj er længden af ​​dagslystidene næsten 17 timer) - planterne blomstrer. Derfor skal du for at forkæle dig selv med salat og radise i løbet af denne periode, du skal kunstigt reducere længden af ​​dagen. For at gøre dette, fra 6-7 timer om aftenen til 8-9 timer om morgenen dækker haven seng med en mørk spunbond.
   Alexander SHKLYAROV, Cand. af videnskaber

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Frø af tidlig moden radise sår i første halvdel af marts, spred over sneen, kastet på drivhusene. Jeg udvælger kun store planter til såning: Jeg bemærkede, at de planter, der er sprunget fra de små, hurtigt skyder ud. Første gang jeg sår hele 25-30 frøene, og så når de første skud optræder, afslutter jeg kimplanterne en gang om ugen.

  Forresten har radiken i drivhuset vokset til mig hele sommeren, komprimering dem til agurk og tomat senge. I skyggen af ​​høje planter føler han sig godt og går ikke til pilen.

  svar
 3. håber

  Radise i ægkassetter
  På pap ægger skuffer bunden. Jeg bringer 1-30 g af superphosphat, til en håndfuld aske og 40 l af kompost til stedet for at grave i 1 sq. M. Rake raznamivayu seng. Jeg skubber ægbakker ind i den.

  I cellerne så jeg 1 radisefrø (du kan salat, gulerødder, persille). Jeg drysser alt med humus og vand det rigeligt. Yderligere pleje af planter er reduceret til vanding i tørke og dressing. Hverken udtynding eller mulching kræves!

  svar

Forlad feedback, kommentarer