2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I begyndelsen af ​​juni forbereder jeg universalbandage til blomster og grøntsagsplanter. I en tank (200 l) satte jeg græs efter ukrudt i haven (trelus, quinoa, brændenælde), frisk grøntsagsskrælning, en spand med hest eller kumøds, æggeskal. Når massen fylder halvdelen af ​​tanken, tilsættes vand, så det let dækker indholdet.
  Jeg dækker tanken med en film eller et låg. Jeg lader affaldet strejfe i 20-30 dage. Derefter fortyndes infusionen som følger: tilsæt en halv liter væske fra tanken til en spand vand (10 l). Scooping en spand infusion til fodring, tilsæt den samme mængde vand til tanken. Indholdet lader igen vandre indtil næste fodring.

  Jeg vander alle blomsterne med denne infusion to til tre gange om måneden og grøntsager en eller to gange om måneden, skiftevis med andre købte præparater til fodring af grøntsager.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg kan ikke garantere, at hvis du fodrer planterne godt, kan du regne med gigantiske blomster. Men noget kan virkelig gøres.
  For det første skal du købe kvalitetsfrø. Og før du så dem, skal du kontrollere for spiring. Det er også nødvendigt at forberede jorden rigtigt til blomsten efter eget valg for at vokse.
  For det andet er det nødvendigt at pleje planten ordentligt. Når det begynder at udvikle sig, vil det have brug for nitrogen. I sprængsstadiet - et komplet udvalg af gødninger med overvejende nitrogen, fosfor og kalium.
  Når planten blomstrer, har han igen brug for fodring. Men gødning bør være med mindre kvælstof, men med mere fosfor. Og hvis du er fjenden for "kemi", så brug træaske. Fra hendes blomster er ikke kun mere, men også lysere.
  Vær opmærksom på farven på blade af en blomstrende plante. Hvis de er lysegrønne, skal du ikke skimme på øverste dressing. Og de bemærkede, at der var en grimbrune kant på bladene, spidserne blev krøllet og reduceret gødningsdosis.
  På samme tid bruger du organiske dressinger, der giver blomsterne en infusion af højkvalitetsrødt kompost. Alt dette vil have afgørende indflydelse på blomsternes vækst og størrelse.

  Glem ikke også om den korrekte belysning, fugtighed og temperatur. Det er vigtigt, at forskellen mellem nat og dag ikke overstiger 10 grader. Fjern tørrede blade og blomster i tide: planten vil have mere energi til at danne nye knopper.
  Nogle gange bidrager en stigning i størrelsen af ​​blomster til at klippe toppen af ​​planten. Normalt giver denne procedure dig mulighed for at fremkomme med nye skud. Sandt nok skal dette ske, mens planten stadig er ung.
  Men det er bedst ikke at være doven at eksperimentere, prøv at anvende nye lægemidler, der stimulerer vækst og blomstring af planter. Og med tiden vil du forstå, hvad der er mest egnet til dyrkning af forskellige blomstrende planter og gøre dem større og større.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.