2 anmeldelser

 1. Lyudmila Stepanovna

  Min mor i landsbyen har et godt udvalg af haven jordbær.
  For min dacha gravede jeg sidste år op 20-afsætningsmuligheder og plantede dem i august på en have seng. Alle planter blev akklimatiseret godt, det næste år blomstrede de smukt, men ingen af ​​dem bundet op bær! Der var kun ufrugtede blomster på planterne. Hvorfor kunne det ske?

  svar
  • OOO "Sad"

   Jeg tror, ​​vi skal vente et andet år. Måske kom blomsterne under frost, eller de blev beskadiget af jordbær-hindbærvæv. Men det er alarmerende, at det næste år efter plantningen blomstrer dine planter voldsomt.
   Normalt sker det ikke i moderne jordbærarter, det er typisk for den gamle sort Shpanka, som kræver pollinator. Spørg mor, hvis hun kun vokser denne sort eller er der andre der tjener som pollinatorer? Dette er den mest sandsynlige årsag til manglen på fruiting.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.