3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Olga Korbut

  På æbleet af kronen af ​​den tørrede. Hvorfor skete dette?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Taler om årsagerne, idet man kun fokuserer på billedet, er det svært. Måske er træet påvirket af kræft. Eller om vinteren blev kambiumlaget frosset. I begyndelsen af ​​foråret, inden begyndelsen af ​​vækstsæsonen, skære denne woodwood til sundt træ, maler snitene med haven maling.

   For fremtiden: at bogmærke haven, brug sunde kimplanter, som du kun skal købe i beviste frugtplantager. Tyk ikke plantningen og jævnligt skære træernes kroner (i det tidlige forår, før knækbrud), ikke at glemme at desinficere haveværktøjet.

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg plante et æbletræ, som sandsynligvis er 30 år gammel. Træet er stærkt, sundt, frugt smukt. Men i år opdagede han for første gang nogle hvide orme inde i de fuldt modne frugter, der nidkjært gnuggede i kødets kødmasse. Indvendigt viste nogle æbler sig for at være næsten fuldstændig hulet af disse væsner! Dette er aldrig sket før. Kære gartnere, fortæl mig, vær venlig, hvor kom sådanne orme fra? Hvordan skal man håndtere dem?

  svar

Forlad feedback, kommentarer