4 anmeldelser

 1. Alevtina Viktorovna

  Rådgive om, hvordan man vokser og formidler flertallede løg?

  svar
  • OOO "Sad"

   Denne flerårige plante danner ikke frø, så den skal forplantes med basalpærer og luftpærer, som får rod meget bedre. Til landing foretrækkes det at tage dem fra de to første trin. Løg skal have rødder på bunden eller rodknoldene.

   Denne flertallede løg er ofte plantet om sommeren - i juli-august, da det specificerede plantemateriale modner. I det første år giver bugen greens og pilen med pærerne, i de efterfølgende år øges antallet af pile og pærekugler. I det tredje år dannes basale løg, nogle af dem adskilles og anvendes til mad.

   svar
 2. Ekaterina Tsvetkova, Gorki

  Jeg hørte, at løg på grønne kan plantes i flere niveauer. Høstet er angiveligt højere, og grønne er mere ømme. Hvordan gør man det rigtigt? Hvilke varianter af løg er bedre at bruge?

  svar
  • OOO "Sad"

   "Det vigtigste er ikke sorterne, men diameteren af ​​løgene (cm 3-4). Anvend denne metode kan være i haven og hjemme.

   Hæld 12-15 cm af jord i en beholder med dybde 2-3. Skru ned, presse hinanden, læg løgene, skub dem let ned i jorden. Stænk med 1-2 cm af jord. Læg derefter den anden og tredje tier ud, hver hældt over jorden, så toppene var helt dækket. Som følge heraf vil buen gradvist spire, i flere faser bliver pærerne fra den nederste del den sidste at bryde igennem. Hvis du beslutter dig for at plante en sådan multi-tiered løg i haven, befrugte jorden til den med kompost (10 l per 1 m). Der er ikke flere dressinger til at bruge - der er nok næringsstoffer i pærerne.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.