1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg kan huske, at sommeren var flere år i træk unormalt varmt, og solsanden, der ikke tåler varme, begyndte at forsvinde i mange haver. Vi giver konsekvent en god høst.

  Da vinrødsystemet negativt opfatter overophedning af jorden, er buskene på det åbne område pritened med et særligt net. Derudover bemærkede de, at en vinmark vokser bedre, når dens buske ligger i en afstand af 70 cm, og de selv skygger hinanden. I varmen steg vandet. Og for at bevare fugt blev jorden under planterne komposteret med kompost.

  landing
  Vi plante vinmarker i efteråret (september-oktober), og om foråret (som jorden tøder). Vi forsøger at vælge et sted for hende, så hun ved midt på dagen er i delvis skygge. Ved såning plantes vi på 5-10 cm ved plantning (herefter er rodskud dannet af knopper begravet i jorden) og vi afskåret antennedelen i en højde af 20 cm fra jorden for at forbedre udviklingen af ​​laterale grene og rodskud. De første tre år efter plantning af buskebuske er ikke længere beskåret, og fra det fjerde år skar vi de ældste grene nær jorden hver sæson. Som følge heraf fjerner vi ca. en fjerdedel af busken - dette stimulerer væksten af ​​unge skud, hvorved den vigtigste afgrøde dannes.

  svar

Forlad feedback, kommentarer