Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Nina Petrovna USOVA, Tver

  Tomater er meget lette kærlige planter, de spredter bredt blade for at "fange" så meget sol som muligt. Og hvis planterne ikke har nok lys, er de trukket ud. Derfor bør containere med kimplanter placeres væk fra hinanden, så buskene ikke overskygger hinanden.

  svar
 2. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  I årene med havearbejde udviklede jeg mine egne principper for dyrkning af kimplanter af mine yndlingsafgrøder - tomater.
  Høje sorter og hybrider sår hjemme i skåle i slutningen af ​​februar og halv-determinant og determinant - 9-10 i marts.
  Jord til frøplanter ved brug af købet. Jeg blander 0,5 spande af gennemblødt kokosnødssubstrat, 1 spand jord og tilsæt en halv liter krukke sigtet aske. Jeg fugter jorden før såning med en lyserød opløsning af kaliumpermanganat, og sprøjt det derefter med Energen vækststimulerende opløsning (i farven på lysøl).
  Jeg blødgør frøene i 20 minutter i en lyserød opløsning af kaliumpermanganat, skyll derefter med rindende vand og hold derefter en opløsning af Epin ekstra (2 dråber i 100 ml vand) i 6 timer. Sår straks dem, ikke mere skylning.
  Såning jeg bruger til en dybde af 1, se. Jeg dækker pladerne med en film med huller og rengør før spiring i et varmt (26-28 grader) sted. Så snart løkkerne vises, sætter jeg pladerne i tre dage under lampen i en afstand af 10-15, se

  Temperaturen på dette tidspunkt reduceres om eftermiddagen til 16-18 grader om eftermiddagen og om natten til 13-15, så plantningerne ikke strækkes. En uge senere hæver jeg temperaturen til 20-22 grader og giver hende en god belysning.
  Dykning af tomaterplanter gennem 3 uger efter spiring i halv liter briller, hvor jeg fylder substratet til halvdelen af ​​volumenet. Så, efterhånden som frøplantningen vokser, tilføjer jeg jord til kanten af ​​tanken.
  Vanding sjældent, men altid ved roden. Hvis du oversvømmer planterne, begynder planterne at strække sig. Til dressing ved hjælp af en blanding af "Fertica for Tomater" -1 tsk. på 10 l vand, der kombinerer med vanding.

  På solrige dage, når solen er meget varm, spred jeg kimplanterne og åbner ventilationskanalerne. Hvis plantene begynder at vokse ud, sker det, at på grund af vejret er landingen på havbunden forsinket, så arrangerer jeg potterne sjældnere for at forbedre belysningen eller tage den til balkonen.

  svar

Forlad feedback, kommentarer