1 Kommentar

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Glem ikke at indsamle HELE FELLER!
  For nylig begyndte sommerbeboerne aktivt at fjerne gødningen under æbletræerne, de eksporterer dem simpelthen med trillebøre.
  Jeg spekulerede på, om dette virkelig er så vigtigt at gøre. Det viser sig, at scavenger skal fjernes, for hvis æblet falder, sker det ikke bare. Så det er råtent eller ormagtigt. Og råd for træer er ikke nyttigt - det vil inficere blomster og frugter næste år, der vil igen være rådne. Sporer af svampen ved denne infektion vinter i jorden.
  Der er tværtimod nogen, der siger, at der ikke er noget galt med skyllemidlet, skønt det virkelig ikke er værd at holde det under æbletræerne, siger de, musene løber hen til frøene, når æblet roter helt. Og hvis alle frøene er for hårde til at musene kan spire i jorden, bliver de nødt til at skære de unge skud ud, gør dobbeltarbejde.
  Jeg tænkte, lyttede til dem og andre og besluttede, at det var værd at overholde en rimelig tilgang. Jeg kastede ikke råte i kompost, så jeg begravede bare råden i haven langt fra æbletræerne, hvor jeg har et lille område til tekniske behov. Jeg graver et hul, slipper alt der og drys med jord.
  Jeg ønsker virkelig ikke at fjerne de unge skud af fremtidige æbletræer samt at drive mus i haven, så jeg samler skurken til det sidste. Derudover kan jeg godt lide at se min have ren og velholdt.

  Men jeg bruger æbler med mindre skade på kompoter, frugtdrikke og tørt om vinteren. Således sætter jeg stedet i orden og genopfylder forsyningerne til vinteren.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.