Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Ivan Kotov, Perm

    Kirsebærrørvæv eller væv påvirker knopper, blomster og æggestokke af kirsebær og andre stenstrande. Inficerede dele af træet tørre op. Men tiden til at danne bær i nogen tid hænge på en gren, men deformeres.

    Om efteråret er det nødvendigt at undersøge de berørte træer, fjerne al den eksfolierede bark, dække de rydde områder med kalkmørtel. Faldne blade ødelægger. Siden vildmarken vintre i jorden under et træ, graver du den tætte cirkel. I begyndelsen af ​​foråret spredes en wrap under en kirsebær og ryste træet for at ryste af de overlevende weevils. Derefter spray kamille kirsebær. For at forberede 100 g tørre blomster, hæld 10 l varmt vand i en dag. Spænd derefter denne opløsning og tilsæt 30 g sæbe.

    svar

Forlad feedback, kommentarer