Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Men vinter hvidløg er plantet i efteråret, og det anbefales at grave det ud, så snart pilen glatede. Og hvis senere vil hvidløg falde fra hinanden i skiver, der stadig er i jorden. Hvad kunne være en sen rengøring fra haven?
  Sidste år græede jeg min hvidløg, da alle bladene blev gule. Næsten alle hvidløgene blev åbnet i skiver, og de begyndte straks at spire.

  et andet tip. Hvis hvidløget forbliver i dit køleskab, vises rødder og greens, må du ikke smide det væk!
  Det bør anlægges hurtigt, selv i april, i hvert fald i maj, i hvert fald når. En rådne gamle krybder vokser til en pære på størrelse med en teskefuld. Om efteråret kan du grave og spare til foråret. Og du kan ikke grave, så vokse et flot hoved med skiver. Det vigtigste er, at sådan hvidløg er fuldstændig ikke modtagelig for svampesygdomme.

  svar
 2. A. Solovyov Moskva regionen

  Hvorfor er hvidløg grøn i emnerne? Kan jeg spise det?

  svar
  • OOO "Sad"

   Når konserves, kan hvidløgskage ændre farve helt eller delvist ved at købe en blålig eller grønlig farve. Den mest sandsynlige årsag er tilstedeværelsen af ​​kobber og andre forbindelser i kødet, der producerer syre i det sure medium (og de fleste marinadeopskrifter bruger eddikesyre eller citronsyre).

   Intensiteten af ​​farvning påvirkes af mange faktorer: fra region, jord og vejrforhold til landbrugsteknologiens egenskaber. Det bemærkes dog, at fuldt modne tænder males mere intenst end unge, umodne. Dette påvirker dog ikke smag og produktsikkerhed.

   svar

Forlad feedback, kommentarer