Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Maria Zolotova, Moskva-regionen

  I landet vokser en høj valnød. Jeg ved, at under denne kæmpe vokser andre planter dårligt. Men så ønsker at dekorere gården.

  Spørg uhøjtidelige blomster, der støder under spredekronen af ​​møtrikken.

  svar
  • OOO "Sad"

   - Under valnødder er det bedre at plante jorden dækning eller evergreens - for eksempel periwinkle (småbladet, flettet, Balkan). Værter vil se grasiøst ud - deres dekorative blade giver stedet et fantastisk udseende. Europæisk badedragt, medicinsk badning, astrantia, geykher, krybende tentakel, bruunner, rogers er værdige ansøgere, der med minimal pleje ikke vil blive bange af den kæmpe nabo og betingelserne i det skyggefulde område.

   svar
 2. Larisa Bolshakova, Chelyabinsk regionen

  Jeg har akkumuleret en masse valnødskaller. Jeg ved, at medicinske tinkturer er lavet af det. Er det muligt på en eller anden måde at anvende det i haven? Er der en fordel ved hendes planter?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Valnøddernes shell indeholder meget calcium, samt andre makro- og mikronæringsstoffer, der er nødvendige for vækst og udvikling af planter. Men for at plantene skal kunne assimilere skal skallene formales til pulver (hvilket er meget besværligt), og kun så kan de påføres jorden (ca. 2 st. Per 1 sq. M).

   svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hvad sker der med møtrikken? Hvert år bladene krølle og sorte rundt om kanterne, men falder ikke. Måske mangler noget? Dette er en sorteret sort, de navne, jeg ikke kender, og frugterne er endnu ikke blevet høstet, men det er frugter fra venner.

  svar

Forlad feedback, kommentarer