5 anmeldelser

 1. Olga Vasilevich (spørgsmål via e-mail)

  Jeg bliver tvunget til at transplantere en busk af sorten Butonik i efteråret til blomsterbedet, hvor der vokser sunde phloxes, som desværre blev påvirket af pulveriseret meldug. Hvordan behandler man det nu? Og hvilket forebyggende arbejde skal der gøres, så alle planter næste år ikke bliver syge?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Generelt er phlox af sorten Butonik ikke for modtagelig for skimmel. Sandsynligvis voksede han op i et dårligt ventileret sted eller blev transplanteret fra et sted med en høj koncentration af patogen svamp. Når en busk flytter til et mere passende sted, kan den stoppe med at blive syg.
   Nu anbefaler jeg at behandle phlox to gange med et interval på IQ-14 dage med pulvermeldug med forskellige aktive ingredienser. Lægemidlet "Topaz" (d / i penconazol) er velegnet til forebyggelse og behandling, men i nogle områder er patogenet allerede udviklet
   stabilitet. Nyere produkter: Skor / Divident / Chistotsvet (d / i diphenoconazol) og ren farve BAU / Prognose / Propi Plus (d / i propiconazol). Om efteråret, inden bladfaldet, skal du afskære den syge flox, hvorefter stumper af 5 cm efterlades med store knopper af fornyelse.
   Hvis der er en masse planter i haven og i nærheden, der er påvirket af pulveriseret meldug (hvilket er synlig for eksempel i lupinerne), skal de arter, der er modtagelige for sygdommen, plantes på velblæst steder uden at fortykte plantningen, og forebyggende sprøjtning bør begynde i juli. Behandle dem med kobberholdige præparater for første gang. Derefter - med et interval på to uger eller med udseendet af de første tegn på pulveriseret meldug - kan du bruge Profit Gold. (Alle forberedelser er i henhold til instruktionerne).
   Inden du bruger "kemneren", skal du prøve den folkemetode, der kontrollerer pulveriseret meldug. Opløs soda (2 spiseskefuld) og revet sæbe (1 spiseskefuld) i 10 liter vand, og sprøjt planterne to gange med et interval på en uge. Hvis sygdommen trods disse foranstaltninger stadig begynder at udvikle sig, skal du behandle haven med ovennævnte fungicider.

   forebyggelse
   Ofte syge overfedt med nitrogenplanter på sur jord. Derfor er det bedre at befrugte dem med fuld gødning indtil midten af ​​sommeren og senere - kun med fosfor-kalium. Disse elementer i let fordøjelig form findes også i træaske, det reducerer også jordens surhed yderligere. Du kan drysse med det ikke kun jorden, men også bladene.
   Brænd luftdelene af, da svampen ikke rådner i kompostgropen.
   Og nyligt erhvervede phloxes med tegn på sygdommen skal behandles to gange med stærke behandlende fungicider, arranger karantæne for dem under hensyntagen til alle forebyggende foranstaltninger.
   Andrey SHACHNEV, opdrætter, Skt. Petersborg

   svar
 2. Svetlana OSIPOVA

  ›Рµµµµµµ” ”µµµ

  ЎЎ‡‡ Р Рµµ С С С С Сµµµµµµ ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ‹ΜµјЅѕѕ Р Р РІ............ RќRѕ RїSЂRo RЅRμR ± P "P ° RіRѕRїSЂRoSЏS, RЅRѕR№ RїRѕRіRѕRґRμ (RґRѕR¶RґRo, S, SѓRјR ° RЅS <SЂRμR · RєR SЏ SЃRјRμRЅR ° ° ° S, RμRјRїRμSЂR S, SѓSЂS <) RЅR ° F» ‡ Roes RoRo RїR ° СРѕѕ ... ... ... Р Р ... ... ... ± Р Р »Рµїїїї Р °ЏЏЏЏ Рџџѕѕѕѕѕѓѓ »РµµЊЊ · ° ° Р Р Р Р Рѕ РѕµµµµїЅїїїїїїїї

  Metoder til kamp
  P • РЃЃ »»µµµґ» »ёёёЃЃЃЃЃЃЂЂ (РјјѓѓЗЗЅЅР ° °ЂЂѕѕ ,їїїїїїїї))))))))) )јЊЊЊЊЊЊ))))))))))))))))))))))) )Њ) РџџЂЂё Р РР ...їїїїї · · · · ° ° ° ° ° °,,,,, Р ±ѕѕѕЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊ ± RѕR "RμRІR RЅRoSЏ °, ± RѕR SЂR ° F ± P ° S, S <RІR ° SЋ RєSѓSЃS, RoRєRo I" RўRѕRїR ° F · RѕRјV "(RїRѕ RoRЅSЃS, SЂSѓRєS † RoRo) RґRІR ° -S, SЂRo SЂR ° F · Р ° °ЃЃЃЅµІІ ° Р Р РјјЅ Р Рњѕѕ Р Р Р ЃЃѕЊ "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""
  ЏџµЂµµµѕ ± ± ±µ ± ± ± ± ‹‹ ЃЃ ° Ѓ RџRѕR RґRЅRμR№ RѕSЃRμRЅSЊSЋ SЃSЂRμR · · ° F SЋ Ryo SЃR¶RoRіR SЋ SЃS, RμR ° ± P "Ryo, RѕR ± SЂR ° F ± P ° S, S <RІR SЋ ° F · RμRјR" SЋ Ryo RєSѓSЃS, RoRє R¶ ΜР »»µµ ·јјј X X X X X X X X X Xј X (300 Рі / XѓјїX X.......).
  RЎR "‰ RμRґSѓSЋS RμR№ RІRμSЃRЅRѕR№ P · P ° F ± RѕR" RμRІS € RoRμ SЌRєR · RμRјRїR "SЏSЂS <RјRѕR¶RЅRѕ RѕRїSЂS <SЃRЅSѓS, SЊ RїSЂRμRїR SЂR ° ° ° S, R RјRo RЅR ° RѕSЃRЅRѕRІRμ RјRμRґRo Röhr" Ryo P ± ѕѕЂґґѕѕѕ їїїїї RІСѓѓ »Р / / X Xёёёёёёёё
  Forebyggende foranstaltninger
  'РµµЅЅѕ№І, І РІ ° ° ° °µµµµµµµµµёёёєє, ° °ѕѕ ° ° ° RїSЂRѕS "Röhr" RєS, RoRєRo RіSЂRoR ° F ± RЅS <C ... F ± RѕR "RμR · RЅRμR№ RїRѕR" RoRІR ° SЋ Roes ... SЂR ° SЃS, RІRѕSЂRѕRј I "R¤RoS, RѕSЃRїRѕSЂRoRЅR ° B" (RїRѕ 1-2 »ЅЅ °є ° ° ° ° Р№№,,, ,єѓ · ° ° °ёёёёёѕѕ с,,,,,,,,, І ,µ............ RњRѕR¶RЅRѕ RoSЃRїRѕR "SЊR · RѕRІR ° S, SЊ RїSЂRμRїR ° SЂR ° C," RRєSЃS, SЂR ° SЃRѕR "B" Röhr "Ryo RїSЂRoRїSѓRґSЂRoS, SЊ I" R¤SѓRЅRґR ° F · RѕR "RѕRјV".
  RљRѕRіRґR ° C "P" RѕRєSЃS <RїRѕRґSЂR ° SЃS, SѓS, RґRѕ 5-6 SЃRј, RѕRїSЂS <SЃRєRoRІR ° F SЋ "RoSЃS, SЊSЏ Ryo P · RμRјR" SЋ RІRѕRєSЂSѓRі I "RђSЂRјRѕR" SЊSЋV". RS. РџџЂЂёёµµµ Р Р Р Р Р Р Р Р Р РЊ ЊЊїЊЊЊїЊЊЊЊЊЊЊЊЊ
  Џџµµµµ † † †µµµµµµµµµµ R'ЃЃµµµµµµ ° °ІІІІІёёё

  ,

  svar
 3. Lyudmila Gornaya

  Jeg har meget phlox på webstedet. De voksede godt, men i de senere år er de begyndt at blomstre dårligt. Hvorfor?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Måske har du ikke delvist phlox i lang tid og transplanterede den ikke. Den optimale tid for denne procedure er det sidste årti fra august til midten af ​​september. Men mange dyrkere gør det.
   i slutningen af ​​april-begyndelsen af ​​maj. Lige når forårsfloxtransplantationen blomstrer to uger senere end normalt.

   I begyndelsen af ​​juni må du ikke glemme at fodre floxer: Tilsæt en 1 g ammoniumnitrat og superphosphat, 15 g kaliumsalt, 1 g træaske til en skov mullein (25: 20) eller fuglefiltre (15: 30). Denne mængde opløsning beregnes på 1 kvm.
   Svetlana ZHADKO

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.