1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Agurkbladlus:

  Fra feltplanter kan der fremstilles effektive og miljøvenlige infusioner til destruktion af bladlus. Til denne pasform:
  - nælde,
  - kamille,
  - malurt
  - lavendel
  - salvie
  Du kan også bruge infusioner af løg og hvidløgspile. I urteinfusioner tilsættes iod (5-6 dråber) eller kaliumpermanganat (indtil der opnås en lyserød opløsning). Behandle sengene en eller to gange om dagen, indtil insekterne helt forsvinder. Friske profylaktiske agurker behandles tilstrækkeligt en gang om ugen.
  Ikke mindre effektiv peberrod og tobak. Hæld et pund tobak eller shag i en spand med varmt vand og lad i to dage dækket af et låg.
  Før brug skal du tilføje en lille husholdnings sæbe eller tjære sæbe. Du kan blande tobak med sort sort eller varm peber og dryss senge om aftenen. Vanding agurker efter denne behandling kan ikke være inden for tre dage. Peberforarbejdning påvirker slet ikke smag af frugt.

  Og fra peberrod fremstiller de en sådan infusion: 8-10 af revede rødder hæld 3 l varmt vand og hæld vandet i en anden beholder efter tre timer. Peberrod hældes igen med varmt vand og efter tre timer blandes begge infusioner. Til sprøjtning af et glas "hrenovuhi" fortyndet i 5 1 vand.

  svar

Forlad feedback, kommentarer