Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Arina BLOKHINA, Lipetsk

  Sprukne æbler
  Ved høstning af æbler i år blev mange frugter revnet. Hvorfor kan æbler briste på grene? De faldt ikke til jorden ...

  svar
  • OOO "Sad"

   Udseendet af revner i æbler kan skyldes flere grunde. Den fysiologiske mekanisme for krakning er som følger: fostrets hud på nogle steder bliver groft, taber elasticitet, cellevæksten i disse steder stopper, og massen fortsætter med at vokse, og som følge heraf opstår der en revne.

   Dette sker ganske ofte, hvis en langvarig tørke er bratt erstattet af langvarige regner. Som fugt i jorden tørrer, stopper frugtens vækst. Efter kraftig regn og i varmt vejr er der en forøget vækst af frugtermassens celler, og hvis hudcellerne ligger bag i vækst, kan der forekomme et fosterbrud. Tidlig vanding i tørt perioder eliminerer ganske let dette problem.
   Desuden taber et æble skrælle sin elasticitet, når calcium og bor mangler i jorden. I dette tilfælde er rettidige mineraltilsætninger nødvendige.
   Hvis der i tillæg til revnerne på frugten var mørkebrune tætte pletter, så er dit æblet måske påvirket af skurv.

   svar
 2. IZOTOVYH familie, Belgorod region

  Vores forældre tænkte i lang tid, hvilken slags æble at plante. Så de ville ikke have bestemt noget, hvis moderens ven ikke havde fået dem en frøplante fra hendes have. 12 år er gået, og vi er stadig meget taknemmelige for, at hun gav os et vidunderligt æbeltræ af den slags Verbnoye.
  De første æbler dukkede op i 4 et år efter plantningen: Kæmpe (op til 250 g), lysegrøn, med ruddy side, saftig, sød og sur.
  Den første beskæring blev udført på 2 året efter plantningen: Vertikale grene blev fjernet for vækst af sidegrenene, hvilket kun efterladte en flugt fra den øvre skeletbranche (længden af ​​lederen var omkring 0,5 m) og afskåret en tredjedel af længden af ​​sidste års vækst. Så lærte naboen i hyttet forældrene at afgøre, om skudene blev skåret korrekt: hvis sidegrenene blev trukket op til bagagerummet, skulle deres ender være i samme højde, og de lodrette skud skulle være 20-30 cm højere end sideskuddene.
  Da æbletræet begyndte at bære frugt, lærte den ven, der gav sæven, at tynde æggestokken - den centrale frugt skulle fjernes fra hver flok.

  Vi fodrer regelmæssigt træer med en opløsning af kyllinggødning (1: 20), komplekse gødninger (2 matchbox en æske af nitrophoska granulater på en spand vand) og aske (200-400 g i en tøndecirkel). 1-th tid, vi fodrer træet efter blomstring, og 2-efterfølgende udgyde overskydende æggestokke.

  svar

Forlad feedback, kommentarer