Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Nikolai Fedorovich MARCHENKOV, Penza Region, Nizhny Lomov

  At gippeastrum blomstrede

  En af mine foretrukne indendørs planter - gippeastrum. Jeg dyrker dem i min lejlighed med stor begejstring. Men det sker sådan: du får pærer, plant dem, og der er ingen blomstring i lang tid.
  Jeg vil dele hemmeligheden om, hvordan man kan hjælpe planterne til at blomstre.

  Til at begynde med råder jeg dig til at behandle pærerne med varmt vand (temperatur -43-45 grader) i 2 timer. Efter denne behandling vil gippeastrum om en måned blomstre.
  Du kan ty til en anden metode. Siden efteråret, stop med at vandre planten, og bladene skal tørre ud. Uden at ryste løget ud af puljen, overfør det direkte til et tørt mørkt sted i det. Du kan dække beholderen med en let tæthed og lade den stå i måneden på 2-2,5. Fra midten af ​​januar, genoptage vanding, kan du transplantere planten i et nyt substrat og sætte det på et lyst vindueskarm. Efter pilen vises, fodrer hippeastrum med komplekse gødninger. Det vil blomstre i omkring 1,5-2 måneder.

  Du kan også skære blade fra planten med en skarp kniv eller en saks, samtidig med at du stopper vanding i en måned. Og om en måned begynder 2 at blomstre. Det vigtigste efter en sådan "gave" glem ikke at fodre blomsten.

  Bemærk
  Når jeg plejer hjemblomster, anbefaler jeg dig at være opmærksom på et så vigtigt punkt: Vandhanen indeholder ofte meget kalk, så jorden i potten, når den lækker gennem 4-5 måneder, løber ud. Tegn på en sådan situation er hvidgul blomst på jordoverfladen, der er calcium- og magnesiumsalte. I en sådan alkalisk jord mister planterne evnen til at absorbere mad, udvikler sig ikke og bliver syg. En radikal måde at frelse er transplantation med fuld eller delvis udskiftning af jorden (øverste lag). Den bedste profylakse mod alkalisering vandner med regn, smeltet sne, dam, flod eller saltfri vand i et specielt husholdningsfilter. I værste fald vil mulching af jordens overflade i en gryde med sphagnummosmos hjælpe.

  svar

Forlad feedback, kommentarer