2 anmeldelser

 1. Korolev S., Smolensk

  Jeg vil dyrke en rød eg på min side. Venner lover at give en lille frøplante i en gryde (fra en eikel) om foråret. Hvilket sted i haven for at forberede sig på ham?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Fødestedet for rød eller, som det også kaldes, canadisk eg (quercus rubra), er den nordlige del af USA, den sydlige del af Canada og de tempererede breddegrader i Eurasia. Dets forskel fra andre arter er, at bladene har en usædvanlig lys crimson farvetone. Om efteråret bliver de på unge frøplanter grønne, mens de på ældre frøplanter bliver brune. Formeret af røde eg frø (agern) er de også rødbrune. Frugter et træ i det 15. leveår.

   Jeg sår sundt udseende rød eg-agern før vinteren på en forberedt seng (skole) i fugtig jord til en dybde på 5-7 cm og drys med jord. Afgrøder og unge frøplanter til vinteren dækker ikke. Efter frøplanter i foråret og sommeren, skal frøplanter lukning og vanding i varmt og tørt vejr.

   Transplanteret til et fast sted to eller tre år gamle træer i foråret, inden bladene opløses. Beskæring udføres også på dette tidspunkt, hvis du har brug for at fjerne tørrede, forkert voksende grene eller justere væksten af ​​kronen. For god vækst har egetræet brug for åbne solrige steder, det kan også sammensættes med diffus delvis skygge. Hvis du planter flere frøplanter, skal du forlade en afstand på op til 5 m mellem dem - overveje de fremtidige dimensioner af træet, som har brug for plads til udviklingen af ​​kronen.

   Canadisk eg er ikke særlig kræsen med jord, medmindre den skal plantes i alt for sur jord, men det vil smage på den frugtbare jord. Hvis der opstår revner på stammen af ​​et ungt træ, er de dækket med havelaker.
   I de midterste breddegrader, i den nordvestlige del af Rusland, også her i Arkhangelsk-regionen, dyrkes den uden problemer. Rød eg kan godt blive ejendommen af ​​din samling og højdepunktet i haven.

   Victor TEREKHIN, ejer af planteskolen "Nord", by. Konosha, Arkhangelsk-regionen

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.