Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Maxim. Kursk

    Spørgsmålet er allerede blevet drøftet om, hvor godt plantningen af ​​kimplanter ikke er i hullerne, men på bulkhuller. Det samlede resultat var dette: Denne metode er bedst egnet til områder med højt grundvand. Men jeg vil på baggrund af min erfaring sige, at det er muligt at plante pærer på bakkerne og i enhver region. Og så dyrker plantene sig lige fint (jeg skal også bemærke, at jeg altid planter kun toårige træer), uanset hvad deres rodsystem er - udviklet, med hovedstammen, der allerede er dannet eller stadig svag, overfladisk.

    Jeg laver hver højen sådan: Jeg blander frugtbar jord med humus, tager 15 spande hver og tilsæt 100 g kaliumchlorid, et og et halvt kilo lime og et kilo superphosphat til det. På toppen af ​​de resulterende højder graver jeg overfladiske huller, hvor jeg sænker plantagerne. Jeg sprinkler dem med den samme blanding, som jeg ikke kondenserer efter det, men jeg hælder forsigtigt vand fra en vandkande med en sil.

    svar

Forlad feedback, kommentarer