Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Olga Nichiporenko, Penza-regionen

  Hvordan man reducerer kronen af ​​æbler og pærer? Træer er meget høje, og det er svært for os, pensionisterne at håndtere kronen.

  svar
  • OOO "Sad"

   - I slutningen af ​​marts og begyndelsen af ​​april skal du først og fremmest klippe en del af bagagerummet med en eller to tykke grene af den øverste tier og åbne lyset ind i kronen.
   Afskær også toppen af ​​bøderne af den anden rækkefølge over forgreningerne, som er placeret på siden og ikke på bunden af ​​livmodergrenene.

   Skær de hængende, tørre, beskadigede, syge grene.
   Fjern en af ​​de gnidende eller skærende grene, samt grene, der vokser inde i kronen.
   På tætte steder på kronen skærer du sunde grene. Det er bedre at fjerne en stærk end mange små.
   Skær de nedre grene til grenene orienteret opad, og de øvre grene til siderne for at reducere diameteren, hæv den nederste del af kronen og reducer træets højde.

   svar
 2. Maria Vlasyuk

  I oktober behandlede hun haven med en opløsning af urinstof. Skal jeg sprede træer med jernsulfatopløsning om foråret? Jeg er bekymret, fordi naboernes dachas løber, er alle træerne dækket af moser og lav.

  svar
  • OOO "Sad"

   - Urea er en kvælstofgødning. Efterårsbearbejdning af trækroner og jord af pristvolnycirkler (ved en koncentration af 500-600 g pr. 10 l vand) bidrager til det hurtige henfald af planterester og derved ødelæggelsen af ​​infektioner. Men carbamid er ikke egnet til at bekæmpe moser og lav (det kan endda provokere deres udvikling). Sprøj derfor træstammerne i marts med en opløsning af ferrosulfat (300 g pr. 10 l vand) over sovende knopper.

   svar
 3. Maxim. Kursk

  Spørgsmålet er allerede blevet drøftet om, hvor godt plantningen af ​​kimplanter ikke er i hullerne, men på bulkhuller. Det samlede resultat var dette: Denne metode er bedst egnet til områder med højt grundvand. Men jeg vil på baggrund af min erfaring sige, at det er muligt at plante pærer på bakkerne og i enhver region. Og så dyrker plantene sig lige fint (jeg skal også bemærke, at jeg altid planter kun toårige træer), uanset hvad deres rodsystem er - udviklet, med hovedstammen, der allerede er dannet eller stadig svag, overfladisk.

  Jeg laver hver højen sådan: Jeg blander frugtbar jord med humus, tager 15 spande hver og tilsæt 100 g kaliumchlorid, et og et halvt kilo lime og et kilo superphosphat til det. På toppen af ​​de resulterende højder graver jeg overfladiske huller, hvor jeg sænker plantagerne. Jeg sprinkler dem med den samme blanding, som jeg ikke kondenserer efter det, men jeg hælder forsigtigt vand fra en vandkande med en sil.

  svar

Forlad feedback, kommentarer