4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Darya Viktorovna

  På plottet blev der startet en plante, der var fast indpakket omkring hindbærgrene, som granentakler. På grund af dette begyndte rodgen af ​​busk at dø af.

  svar
  • OOO "Sad"

   Malina blev angrebet af en parasit kaldet dodder. En plante producerer op til 30 tusindvis af frø, der opbevares i lang tid i jorden. Dodderen og dele af stilkene reproducerer, så det er ekstremt svært at bekæmpe det.

   Twisting omkring hindbær, infiltrerer parasitten ind i skrubservævet ved hjælp af suge og foder på saft. Dette forstyrrer metabolismen af ​​værtsplanter, svækker, forsinker deres vækst og udvikling, forårsager ofte døden. Desuden er dodder en bærer af nogle virale plantesygdomme.
   For at undgå en sådan situation bør man observere afgrøden, fjerne forurenede plantager, og i efteråret er det vigtigt at udføre dyb gravning af jorden.

   svar
 2. Svetlana Igorevna

  Ikke for det første år i min have hindbær buske tør. Bærene på dem er knust, så de har et elendige udseende. Hvad er årsagen?

  svar
  • OOO "Sad"

   Der er mange grunde til denne tilstand, lad os kalde nogle af dem: dårlig belysning, høj plantetæthed, utilstrækkelig vanding, mangel på kvælstofgødning.
   Ofte påvirkes planter af svampesygdommen Verticillium. Bladene på de beskadigede buske tørrer op, skuddene optager en lilla-blålig farve og tørrer gradvist sammen med bærene. De sygdomsfremkaldende stoffer i denne sygdom overføres fra solanaceous afgrøder - kartofler, tomater, peberfrugter, ægplanter. Hvis hindbær er plantet nær disse planter, skal buskene transplanteres til et andet sted.

   Planter kan lider af den skadelige aktivitet af stamme gallmidder. Insektet lægger æg på unge skud, og de viste larver spiser stængerne indefra, de mærkes tykkere og til sidst tørrer ud. Berørte skud skal være fuldstændigt skåret og brændt. Af insekticiderne giver anvendelsen af ​​Iskra den største effekt. Opløsningen fremstilles i overensstemmelse med instruktionerne.

   svar

Forlad feedback, kommentarer