5

5 anmeldelser

 1. Nina Stepanovna GAVRILENKO. Samara

  Jeg har hindbær, der vokser i to grunde: nær hegnet (i en linje) og i slutningen af ​​tomten (i to rækker). På den første - uden torner og med bær så sød og mør, at de simpelthen smelter i munden. Disse buske er lydige og sidder på et sted. Og på det andet grunde lever hindbær med søde og sure, men meget store bær.

  Hvis du ikke klemmer disse buske, vokser de op til 2,5 m i højden. Desuden er de frostbestandige og tørrebestandige. Men uheldige er forfærdelige: de "løber konstant" over en meter bred sti til grøntsagssengene. Nå, der er ingen frelse! Øj ja øje bag dette hindbær nødvendigt.
  Og så en dag læste jeg et sted, at en sorrel er i stand til at temme et hindbær og faldt det i to rækker langs sporet. Det er alt. Hvordan knækkede. Og så opdagede hun pludselig to "grænseovertrædere." Vi klatrede på samme måde! Men med medlidenhed med dem var det for smertefuldt for dem et nyt sted - der var ingen nabobuske, fuld frihed. Hun rejste til vinteren, og om foråret bandt hun den op, fodrede den, og den næste sæson kastede "afhopperne" syv eller otte nye skud på en gang, som begyndte at bære frugt rigeligt. Jeg lejer enorme afgrøder af dem.
  Buske er oplyst fra alle sider, at plukke bær er en fornøjelse, især for den yngre barnebarn.
  Så jeg tænker: Hvis det allerede bliver vanskeligt at transplantere, genplantning af buske for at opdatere beplantninger, så måske bare lade “afbrydere” til nye steder? De slår rod med hundrede procent og bærer derefter frugt med et smell. Hvad synes du?

  svar
 2. Darya Viktorovna

  På plottet blev der startet en plante, der var fast indpakket omkring hindbærgrene, som granentakler. På grund af dette begyndte rodgen af ​​busk at dø af.

  svar
  • OOO "Sad"

   Malina blev angrebet af en parasit kaldet dodder. En plante producerer op til 30 tusindvis af frø, der opbevares i lang tid i jorden. Dodderen og dele af stilkene reproducerer, så det er ekstremt svært at bekæmpe det.

   Twisting omkring hindbær, infiltrerer parasitten ind i skrubservævet ved hjælp af suge og foder på saft. Dette forstyrrer metabolismen af ​​værtsplanter, svækker, forsinker deres vækst og udvikling, forårsager ofte døden. Desuden er dodder en bærer af nogle virale plantesygdomme.
   For at undgå en sådan situation bør man observere afgrøden, fjerne forurenede plantager, og i efteråret er det vigtigt at udføre dyb gravning af jorden.

   svar
 3. Svetlana Igorevna

  Ikke for det første år i min have hindbær buske tør. Bærene på dem er knust, så de har et elendige udseende. Hvad er årsagen?

  svar
  • OOO "Sad"

   Der er mange grunde til denne tilstand, lad os kalde nogle af dem: dårlig belysning, høj plantetæthed, utilstrækkelig vanding, mangel på kvælstofgødning.
   Ofte påvirkes planter af svampesygdommen Verticillium. Bladene på de beskadigede buske tørrer op, skuddene optager en lilla-blålig farve og tørrer gradvist sammen med bærene. De sygdomsfremkaldende stoffer i denne sygdom overføres fra solanaceous afgrøder - kartofler, tomater, peberfrugter, ægplanter. Hvis hindbær er plantet nær disse planter, skal buskene transplanteres til et andet sted.

   Planter kan lider af den skadelige aktivitet af stamme gallmidder. Insektet lægger æg på unge skud, og de viste larver spiser stængerne indefra, de mærkes tykkere og til sidst tørrer ud. Berørte skud skal være fuldstændigt skåret og brændt. Af insekticiderne giver anvendelsen af ​​Iskra den største effekt. Opløsningen fremstilles i overensstemmelse med instruktionerne.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.