2

2 anmeldelser

 1. Elena ISAEVA, agronom

  Som tomater skal peberfrugter med jævne mellemrum have et "hårklipp" - fjerne sideskuddene. Dette får planten til at danne frugt snarere og sparer styrke og næringsstoffer. Samtidig er det også nødvendigt at rive frugtfrie blomster og overskydende blade.

  I begyndelsen af ​​væksten på stammen, forlad de 2-3 stærkeste (skelet) skud, der vil vokse fra gaffelen med kronprinsen (først). På alle andre skud skal du trimme spidsen (vækstpunkt). Skelett grene vil fortsætte med at forgrene og danne knopper. De vil også nødt til at forlade 1-2 stærk flugt, og resten - klemme. Alle beskæringsprocesser, der afgår omkring 1 cm op fra det første blad og blomsterknopper. Et blad skal efterlades - det er ansvarligt for fodring af æggestokken, der er placeret under den. Over tid kan unødige skud og blade forekomme på hovedstammen under forgreningen - de skal også fjernes sammen med blade, der skygge æggestokken.
  FAKTISK: Hvis en pusse af peber er lidt af lys, kan frugterne ikke være helt i det hele taget, selvom blomsten var om.

  svar
 2. Natalia Kostina, Moskva

  "Belladonna" oversat fra italiensk betyder "smuk kvinde", men i min have er en smuk mand, fordi vi taler om den tidlige modne peber Beladonna F1. De første frugter af denne hybrid giver allerede efter 3 måneder. efter spiring. De er cuboid, med tykke vægge, søde og ikke bitter selv i fase med teknisk modenhed. En fuldt moden bliver grønlig-hvid. Busser vokser til 60-80, se

  Jeg har allerede en tradition - hver 8 Martha gør Belladonna. Jeg sutter frøene til en dag i en vækststimulerende løsning, så dem, dækker dem med film og sætter dem på et varmt sted. Når løkkerne af frøplanter dukker op fra jorden, sætter jeg pladerne på vindueskarmet. Når det første par blade vises, dykker du peberne i glas med volumen 400 ml.
  I midten af ​​maj planter jeg kimplanter i et drivhus - 3-4 kimplanter på 1-pladsen. m. Tre gange pr. sæson foder kompleks gødning.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.