1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. elsker

    Jeg har en femårig pære, som i forrige år gav den første høst.
    Der var mange frugter, og alle var ganske store. Men min glæde ved deres udseende viste sig at være for tidlig: de hang på grene indtil oktober (jeg bemærker, at jeg ikke fandt nogen udadvendte tegn på træsygdom), men de fyldte ikke med saft - de blev fast og hårde. Det var nødvendigt at fjerne dem alle i denne form, men samtidig viste deres holdbarhed sig for at være modbydelige, de blev snart borte. Sidste år er historien helt gentaget.

    Hvad sker der med min pære? Jeg forsøger at passe på hende som det burde være: Jeg fodrer hende, løsner jorden. Glem ikke om vanding, dog moderat. Måske handler det kun om dem? Men jeg kan huske, at i nogle breve bemærkede læserne, at pæren ikke kan lide overskydende vand. Generelt hjælper du mig med at forstå, kære læsere!

    svar

Forlad feedback, kommentarer