1 Kommentar

 1. Claudia SHUPIKOVA

  Porre såning frø i marts

  Jeg forsøgte at såge purrefrø til frøplanter i februar, men uden at skygge, slog løgene stærkt ud, var svage og tog lang tid at slå rod i haven. Og i sidste år var det forsinket med såning, det var nødvendigt at så i midten af ​​marts, men høsten voksede derfor udmærket.

  såning
  Sug frøene i varmt vand i 40 minutter. Så en anden nat i honningvand (0,5 tsk honning på 1 senior smeltevand). På 2 / 3 fyldte jeg en blomsterpotte med universel jord til frøplanter og spildte det rigeligt med varmt vand. Sået frøene, drysset med en lille mængde tør jord, stram potten med madpakning og sæt i varmen. Så snart hun så de første spirer, tog hun lyet og satte kimplanterne l til lyset, men 'b, så det ikke ville falde i direkte sollys.
  Frøplanter
  På 10 dagen efter spiring fodrede hun løgene med væksthovedet (1 g på
  Xnumx l vand; insisterede xnumx minutter). To uger senere tog Agricola 1 (ved hjælp af en insulinsprøjte 30 ml af lægemidlet, fortyndet med 2 1 vand). For 1,5 dagen før landingen på havbunden blev sprøjten sprøjtet med Ekosila-opløsning (0,5 dråber på 4 1 vand).
  På haven
  Faldet porre på et permanent sted i andet årti af maj. I hver brønd før plantning kastede man på 2 håndfulde humus og en håndfuld træaske. Nætterne var kolde, om aftenen dækkede hun kimplanterne med spunbond. Vandet i tørke hver anden dag. Med vækst af spud, for at få blegede stilke. Fjernet buen i september. Stængerne voksede tykt og næsten hvidt i midten.
  Også i år vil jeg ikke skynde mig med såning af frø til frøplanter - jeg er sikker på, at resultatet ikke bliver værre!

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.