1 Kommentar

 1. Tatyana ZADRANOVSKAYA

  Endelig fandt jeg en række peber, der opfylder absolut alle mine krav: velsmagende, saftig, frugtbar, ideel til konserves, karakteriseret ved god holdbarhed og transportabilitet, resistent over for sygdomme. Denne Ratunda Variety er så unik, at selv en uerfaret forbruger kan skelne den. Rundet fladt, kødelige, som om de er opdelt i skiver, frugterne har en klar farve og ser meget ud som et græskar. Vægtykkelse fra 6 til 10 mm. Peber moderat sød, med en smag af honning. Det er dog skarpere end den sædvanlige bulgarske peber. Alt dette kombineret med en delikat aroma gjorde det til et favoritprodukt fra vores familie.
  Ratunda - midt sæson sortiment (150-170 dage). Busken er kraftig, kompakt. Med en kvadratmeter kan du samle 5 kg frugt.
  Peber har et kompleks af værdifulde komponenter. Ifølge indholdet af ascorbinsyre og caroten er det på lige fod med sorte vinrødder og gulerødder. At spise sød peber styrker kardiovaskulære og kredsløbssystemer.
  Pepper Ratunda fik fortjent popularitet i madlavning. Det er en del af salater, første og anden kurser, saucer og hjemmelavede præparater. Om vinteren er det ikke let at finde gode peberfrugter på vegetabilske hylder, og importeret, drivhus, har ikke den smag, og der er næsten ingen vitaminer i den.

  Men der er en løsning - tilbered peber på forhånd, om efteråret. Bare sæt det i fryseren.
  Når jeg vokser Ratunda peber holder jeg sig til klare regler. Efter Solanaceae placerer jeg peberen hurtigere end i tre eller fire år. De bedste forgængere for ham er kål eller agurker. Før såning behandles peberfrø med en svag opløsning af kaliumpermanganat. Jeg dykker frøplanter, der har ægte blade, fodrer dem med almindelige mineralske gødninger og selvfølgelig ofte, men i små doser, vand dem.
  For at vælge Ratunda frø, vælger jeg stort, fuldt modnet (men ikke overrykt!) Frugter. Jeg skar dem med saks og placer dem på et varmt sted for modning. Samler frøene omhyggeligt. De opnåede frø tørres på et varmt sted i flere dage, og derefter foldes i papirposer.

  Hvis du endnu ikke har besluttet, hvilken slags peber du vil vokse i din have, skal du stoppe ved Ratunda sorten. Jeg er sikker på, at han bliver din favorit.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.