3

3 anmeldelser

 1. Elena BOYKOVA

  Uhoo for roser i maj

  Fodring
  I den spirende fase fodrer roserne med kompleks mineralsk gødning (ifølge instruktionerne eller på basis af 30-40 g pr. 1 m2). Forbered en vandig opløsning eller sæt tørt gødning i jorden (hæld derefter).

  Vi beskytter mod bladlus
  Allerede i maj kan roser angribe bladlus. Hvis der er få insekter, knuse dem med handskede hænder eller behandle planterne med askedekoktion (fortyndet 10-300 g aske i 400 l med vand, kog 2 i en time, kølig stamme). Ved en stærk løsning skal du forbinde det "tunge artilleri" - insekticider Aktara, Decis, Inta-Vir, Iskra, Kinmiks (ifølge instruktionerne).

  svar
 2. Yulia MINYAEVA, Serpukhov

  Pleje af roser i foråret: hvad du skal gøre
  Om sommeren blomstrer mine hybridte roser, uden falsk beskedenhed, simpelthen luksuriøst! Og alt for, at jeg i april bruger det obligatoriske arbejde.
  I starten løsner jeg jorden. Ukrudtet, der er opstået fra jord, skæres af helikopter.
  For vinteren er knap knap beskåret. Men om foråret har jeg ikke travlt med denne procedure - jeg udskriver det til slutningen af ​​april eller de første dage i maj. Tænk sent? Men på buskene er det tydeligt synlige levende knopper, rigtig syge skud. For det første skærer jeg tørt skud til jorden, samt fortykker midten. Grønne grene skæres af omkring halvdelen, og endda på 2 / 3. Jo tyndere flugten er, jo lavere jeg forkorte den (jeg skar den ud over en levende nyre, der afgår omkring 1 cm fra den). På samme tid ser jeg i hvilken retning den samme nyre er rettet, fordi en ny skyde vil vokse i den retning. Dette er vigtigt, hvis du ikke vil have busken fortykket i fremtiden.
  Alle sektioner er smurt med en vandbaseret stregkode. Jeg kan ikke lide haven pitch - det smelter stærkt.

  Afslutningsvis spreder jeg en håndfuld granuler med kvælstof-fosfor-kaliumgødning rundt om hver busk og sætter dem let ind i jorden med en rake.

  svar
  • OOO "Sad"

   I begyndelsen af ​​april stiller jeg stadig roser om dagen med overdækkede roser. Fra to-lags lyet forlader jeg kun et lag. Samtidig anbefaler jeg at skære de berørte grene til et sundt væv og behandle buske og dække dem igen. Hvis denne procedure udsættes til maj, som Julia råder over, vil sygdommen overtage et stort område.
   Jeg råder dig ikke til at smøre sår med slagtilfælde: det udgør bestemt en film, men det er ikke et antiseptisk middel. I stedet for haven pitch bruger jeg RanNet pasta, som helbreder barkskader og desinficerer udskæringer.
   Efter beskæring skal du behandle roserne med HOM (som anvist) eller kobbersulfatopløsning (100 g pr. 10 l vand). Efter to uger er det nyttigt at kaste jorden rundt om buske med en opløsning af Fitosporin. Den næste sprøjtning af sygdomme (Abiga-Peak) og skadedyrsplanen (Fitoverm, Iskra) i første halvdel af maj kombinerer ikke behandlingerne, men bruger dem med mellemrum på 10-14 dage.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.