1

1 Kommentar

 1. Nikolai GANZYUKOV, Voronezh region

  Blackberries samler spande

  Fra en busk af bushless blackberry samler jeg 2,5 spande af store bær på størrelse med en lille blomme. Jeg fortæller dig, hvordan jeg tager vare på planter og opnår et sådant resultat.
  landing
  Brombær bør kun vokse i et solrigt område. Plantegravninger (størrelse 60 × 60 cm, i en afstand 2 m fra hinanden) fyldes med en blanding af rådne humus, frugtbar jord og grovkornet flodsand (i lige store dele). Saplings med et lukket rodsystem (jeg har plante sorter Lough Tey, Chester, Polar) kan til enhver tid plantes - fra forår til efterår. Jeg roter rodkraven på 2-4 cm, modstandsskuddene på modskuddet må ikke være på overfladen, ellers tørrer de ud. Efter plantningen vandes kimplanterne med vand og mulching med et kompostlag i 2-3.
  Fødevarer
  I løbet af sæsonen fodrer jeg tre gange.
  I begyndelsen af ​​maj lukker jeg under hver buske ammoniumnitrat (10 g) til en dybde af 15-50.
  I begyndelsen af ​​august, vanding muldyr infusion (1: 8) - en spand på planten, tilføjer træaske (halv liter krukke med 10 l sammensætning). As nåletræer passer ikke!
  I september gentager jeg den anden dressing.
  Dette er et af de vigtigste tricks på BlackBerry. I det første år af vækst af sæbe fjerner jeg blomsterne - for at stimulere udviklingen af ​​rodsystemet. I andet år om foråret, inden knopperne blomstrer, afgår fra jorden 1,5-1,8 m, forkortes toppe (over nyren). Jeg binder skudd til en trille op til 2 m i højden. Så hvert år efter vinteren beskærer jeg frosne stilke til en levende knopp.
  Om sommeren i begyndelsen af ​​juni tynder jeg buskene: Jeg fjerner skud og efterlader 6-8 stærke stængler til krybende sorter og 4-5 til oprejst. Tops of young shoots forkortet 5-8, se
  I voksne planter, efter høstning, skarede jeg ud de frøplanter, der har spiret.
  Sene efterårskutter fjernes fra traljen. Jeg sætter dem på "pude" i gran grenene, på toppen falder jeg i søvn med tørre blade. Jeg trykker på brædderne, og oven på dem er de rier, jeg brænder i foråret, og hæld asken under buske.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.