4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Anna ALLENOVA, Rostov-regionen

  Top dressing til pioner: Vi forenkler opgaven

  Peonies fodrer normalt 2-3 flere gange i løbet af sommeren. Jeg har forenklet min opgave en gang: I starten af ​​maj, i hver buske i en afstand af 30-40, laver jeg huller fra fire sider med et skrot af 30, se dybden. g phosphoric. Jeg fylder hullerne med vand og fylder med jord.

  svar
 2. Vera LIPAI

  Tre dressinger til frodige pioner
  For at få frodige hatte af blomster, spiser peoner i det tredje år af buskene jeg foder på denne ordning.
  Umiddelbart efter sneen smelter jeg nitrogenet under 10-15 busken og kalium 10-20 under busken.
  Under ekspandering - på 10-15 g nitrogen og kalium, 15-20 g fosfor.

  For tredje gang fodres peonier gennem 1-2 uger efter blomstringen (under spirende) - denne gang består menuen af ​​15-20 g fosfor og 10-15 g kalium pr. Busk.
  Under dressing er det vigtigt ikke at overdrive det med doseringen (især nitrogen), ellers vil bladene vokse stærkt, og knopperne er meget små.

  svar
 3. Polina Timoshenko

  Jeg vil transplantere pæoner. Sig mig, hvornår er den bedste tid til at gøre dette i foråret?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Jeg råder dig ikke til at røre pionerne om foråret: Transplanterede buske vil ikke blomstre i flere år. Den bedste tid til at opdele og transplantere disse planter er slutningen af ​​august og begyndelsen af ​​september.

   svar

Forlad feedback, kommentarer