9

9 anmeldelser

 1. Zhanna Lapshina, p. Turochak, Altai Republic.

  For et par år siden erhvervede jeg endelig takket være en nabo to-klasset pioneavdelere, som jeg omhyggeligt plantede det bedste sted, hvorved jeg fik tilgroet gødning, når jeg grave i haven.
  Det så ud til, at mine pioner på sådan ”tilfredsstillende” jord ville blomstre allerede næste sommer, men jeg tog fejl. Planter var ikke tilfredse med blomstring, og i de næste par sæsoner var det meget sparsomt, og blomster var små. Jeg var allerede skuffet over, at jeg ikke kunne finde en tilgang til denne længe ventede mand, men alt blev bestemt ved en tilfældighed.

  Af en eller anden grund måtte pioner transplanteres hurtigt i det tidlige forår. Jeg identificerede begge buske som det eneste frie sted, hvor intet virkelig var vokset før det. Jorden på det nye sted blev ikke befrugtet, meget fin sten. Den sommer, efter en nødsituation, gav pæonerne ikke knopper. Men hvad var min overraskelse, da jeg næste år så endda et par, men meget store dobbeltblomster! Nu har jeg ni buske af bordeaux og lyserøde pioner. Hver morgen, næppe vågner op, går jeg til forhaven for at indånde deres aroma, hvilket straks får mig til at føle mig bedre.
  Oplev tip

  Forsøg ikke at behage pæonerne og plant dem i en meget nærende jord. Buske, der ikke udsættes for brændende stråler hele dagen, men som er skraverede i nogen tid, holder blomster længere.

  Efter blomstring skal der efterlades blade til fuld fotosyntese. I ekstreme tilfælde kan det skæres i slutningen af ​​efteråret.

  Peony Spring Landing - MASTER klasse

  svar
  • OOO "Sad"

   Dine pioner i den første landing viste sig at være overfyldte med organisk gødning - rådnet gødning, rig på kvælstof. Som et resultat begyndte de at opfede, det vil sige give luksuriøse blade til skade for blomstringen. Med denne overfødning bliver planter desuden ustabile over for frost og er modtagelige for sygdomme og skadedyr. Du skal ikke vente på knopper på pioner i 1. og endog 2. år efter plantning, da plantning, transplantation for enhver plante er stress, som de smerteligt reagerer på og nægter at blomstre. Trimming af blade på pioner er nødvendigt i de tilfælde, hvor de er berørt
   grå råte, plettet. Men ikke desto mindre er det bedre at forebygge (rettidig behandling med kobberholdige præparater) sygdomme end at svække planterne ved beskæring.

   Lyudmila ULEYSKAYA, Cand. biol. Videnskab, Jalta

   svar
 2. Irina Gurieva

  Skær og opvarm pioner
  Efter de første frost på peonbuskene skal du skære bladene. I tørt vejr, hæld planterne i riller, der er gravet omkring omkredsen. Under løsnning tilsættes 300 g aske og 200 g knoglemel under hver busk. Og i slutningen af ​​oktober skal du klø jorden under planterne med et humuslag i 7-10 cm.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Mine pioner vokser lige på græsplænen, planterne er 5-6 år gamle. Hvilken diameter på bagagerumets cirkel skal busken have?
  Irina Kim (e-mail)

  svar
  • OOO "Sad"

   - Størrelsen på bagagerumets cirkel på græsplænen afhænger af størrelsen på en bestemt plante. Det skal huskes, at forskellige arter, sorter vokser med forskellige hastigheder. Det er vigtigt, om supporten installeres under dine pioner. Normalt trækker 15-20 cm i omkreds sig fra skudene af P. græsklædte og angiver konturen af ​​den fremtidige cirkel. Du kan gøre det bredere og ikke rundt, men ... rektangulært i form. Derefter er det bedre at plante løg på dette sted, der blomstrer i foråret og efteråret (krokus, hyacinter, colchicum).

   svar
 4. Anna ALLENOVA, Rostov-regionen

  Top dressing til pioner: Vi forenkler opgaven

  Peonies fodrer normalt 2-3 flere gange i løbet af sommeren. Jeg har forenklet min opgave en gang: I starten af ​​maj, i hver buske i en afstand af 30-40, laver jeg huller fra fire sider med et skrot af 30, se dybden. g phosphoric. Jeg fylder hullerne med vand og fylder med jord.

  svar
 5. Vera LIPAI

  Tre dressinger til frodige pioner
  For at få frodige hatte af blomster, spiser peoner i det tredje år af buskene jeg foder på denne ordning.
  Umiddelbart efter sneen smelter jeg nitrogenet under 10-15 busken og kalium 10-20 under busken.
  Under ekspandering - på 10-15 g nitrogen og kalium, 15-20 g fosfor.

  For tredje gang fodres peonier gennem 1-2 uger efter blomstringen (under spirende) - denne gang består menuen af ​​15-20 g fosfor og 10-15 g kalium pr. Busk.
  Under dressing er det vigtigt ikke at overdrive det med doseringen (især nitrogen), ellers vil bladene vokse stærkt, og knopperne er meget små.

  svar
 6. Polina Timoshenko

  Jeg vil transplantere pæoner. Sig mig, hvornår er den bedste tid til at gøre dette i foråret?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Jeg råder dig ikke til at røre pionerne om foråret: Transplanterede buske vil ikke blomstre i flere år. Den bedste tid til at opdele og transplantere disse planter er slutningen af ​​august og begyndelsen af ​​september.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.