2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Nikolay ERMIKOV, Bryansk

  Sådan beskæres rødbærer

  Når der dannes en rødbøsningsbuske, anbefales det at forkorte nulskuddet (fornyelsespot) med en tredjedel. Så næste år får 2-5 skud. Men med sådan beskæring på samme tid ødelægge de apikale knopper - den stærkeste. I løbet af svulmningen af ​​nyrerne fjerner jeg kun en øvre nyre og forlader nyrerne under den.
  Næste år, på nulstammen vokser 2-5 nye skud alligevel, og dannelsen af ​​busken er ikke forstyrret!

  svar
  • OOO "Sad"

   Beskæringsteknikken beskrevet af forfatteren er generelt acceptabel. Erfarne gartnere anbefaler dog ikke kun at fjerne den apikale knopp, men også at afskære nulskydningen. Moderne sorter og uden at forgrene sig godt nok.
   Nikolai CHROMOV, Cand. af videnskaber

   svar

Forlad feedback, kommentarer