1

1 Kommentar

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Alle ved, at gulerødder, persille og selleri, som de siger, er meget ens. Jeg led også med dem i mere end en sæson, og så fandt jeg en måde at styrke deres frø på. Og nu har jeg fred og harmoni med disse kulturer.

  Og jeg bruger landing på følgende måde. På forberedte og organisk opladede senge fremstiller jeg langsgående riller, hælder dem fra en vanding dåse med varmt (men ikke højere end 50-60 °) vand og støv med fluffy kalk. Og jeg blander frøene lige før plantning med sand med en hastighed på 1 g pr. 2 glas sand. Og så hælder jeg denne blanding i en rille med et jævnt lag, dækker det med et ikke-tykt lag jord, smækker den let med min håndflade og dækker derefter stramme senge med en film.
  Og efter en uge (maks. 10 dage) vises skyder sammen. Og mine afgrøder er gode. Denne teknik er især bekvem ved håndtering af gulerødder, især da den i dette tilfælde stadig tyndt spirer. Jeg kan virkelig godt lide denne teknik. Jeg vil ikke ændre det til noget, medmindre jeg stadig skal prøve de råd, der læses i Dacha, i henhold til hvilke gulerødder skal plantes ved at blande det med aske: 1 del af frøene på 10 g aske.
  Jeg vil også gerne takke alle sommerbeboere for kloge og nyttige ideer, der hjælper med at opnå gode resultater. For eksempel indsamlede jeg sidste år i løbet af sommeren 25 spande agurker fra en have! Og omtrent den samme mængde tomater, der er dyrket i et drivhus. Jeg har aldrig haft dette før! Takket være magasinet lærte jeg så meget, som jeg ikke vidste i mit lange liv. Det er hvad det betyder, når vi sammen gør en nyttig ting sammen.
  Ludmila

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.