1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    I perioden fra april 20 til maj 10 i drivhuset, hvor jeg skal dyrke tomater, graver jeg for hvert kvadratmeter dig langs en spand rottet gødning og 1 teske. superfosfat. Jeg markerer PET-flasker med huller, hvor jeg senere planter kimplanter og mellem dem i en afstand af 20 cm fra fremtidige tomater og fra hinanden så jeg så 2-frø af kinesisk kål. Mulch afgrøder træaske. Når plantene sætter på 2-3 sande brochurer, trækker du svagere ud.

    TIP: Jeg spiser heller ikke Peking-kål og forsøger at fjerne den fra drivhuset, før det er nødvendigt at foder tomaterne for første gang. Ud fra min egen erfaring kan jeg sige, at overdreven befrugtet jord gør Peking kål hård og smagfuld.
    Larisa OSTROVETS, Samara

    svar

Forlad feedback, kommentarer