1

1 Kommentar

 1. Vera Dmitrievna

  Ejerne af godserne bruger så stor indsats for at dyrke en fremragende høst af jordbær, men desværre, ikke alle lykkes.
  Enten roterer bærene på buskene, så bliver de små og sure. Men du kan stadig glæde din familie med en fremragende høst.
  Det er ikke kun nødvendigt at luge og løsne
  Jeg planter, men også foder bæret korrekt. Jeg gør dette med en særlig infusion. På 5 l vand tager jeg 100 g sukker og gær. Jeg lægger kapaciteten på et mørkt sted i en uge. Når gæringen er slut, tager jeg et glas af denne drik og fortynder den i en spand vand for at udvande planterne. Jordbær transformeres og bliver sunde og kraftfulde. Se, hvilken bærafgrøde jeg får nu, og mine bekendte er ikke langt bagefter: de vandede også plantemos.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.