Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Mikhail Kachalkin, opdrætter, Ph.D. landbrugs-videnskab, Tula-regionen.

  Koloniformede pærer, blommer, abrikoser - en myte eller ej?

  Kolonneformede æbletræer har længe været populære blandt gartnere. Efter at have værdsat alle fordelene ved et kompakt produktivt træ med lækre frugter, ser sommeren beboere med spænding på andre frugttræer af samme form.

  Det er kendt, at efterspørgslen skaber udbud. Her er skrupelløse producenter og sælgere og begyndte at tilbyde kimplanter af angiveligt kolumnar pærer, abrikoser, ferskner, blommer og endda søde kirsebær. Og internettet er fyldt med smukke billeder af "kolonner" for enhver smag. Hvis du leder efter en sådan "nyhed", bliver du nødt til at blive skuffet: Foruden det kolonlignende æbletræ er der ingen kolonlignende planter blandt frugtafgrøderne! Der er separate dværg, buskformer. Men kolonnerne planter igen, nej! Se ikke efter dem!

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Måske kan nogen vide, hvordan man spilder en pæreblomst i midten af ​​juli? I foråret blomstrer ikke, og i sommerens frugt ser jeg naturligvis ikke. I sidste år sendte en kvinde mig jordbærfrø Elizabeth II sidste år. Jeg lovede hende frøen til irgi, men jeg glemte adressen. Jeg er allerede 75 år gammel, hukommelsen fejler.
  Jeg håber at hun vil ringe til mig og jeg vil sende frøene. Jeg såede frøene og dyrkede jordbær, men uden stratificering. I slutningen af ​​maj plantede hun kål, og i gartneriet på gaden grundede hun jorden og såede de sendte frø. Dækket filmen og alt. Jordbærene steg meget tykke. Så det kan dyrkes uden stratificering?

  Galina KULAGINA

  svar

Forlad feedback, kommentarer