2

2 anmeldelser

 1. OOO "Sad"

  For at reducere højden af ​​æble sorter Cinnamon striped, havde 2 for et år siden beskåret alle reglerne, men grene fortsætter med at trække op. Hvad har vi gjort forkert og hvordan skal vi nu?
  N. Lisyanskaya Tula-regionen

  svar
  • OOO "Sad"

   Efter al sandsynlighed var trimmen for stærk. Og ved den stærke beskæring af kronens øvre del reagerer træerne ved massiv dannelse af kraftige hurtigt voksende skud på stederne at skære store grene. De kaldes toppe (Wen), og de zhiruet på grund af rødderne "programmeret" på den gamle krone og søger at genoprette balancen mellem de øvre og nedre dele. Tops bl. A. Beskadige den fremtidige høst.
   Problemet med toppe er iboende ikke kun i den angivne klasse, men også i mange andre.

   Før begyndelsen af ​​lignification af toppe skal de brydes ud eller afskæres. Sandt nok er der tilfælde, hvor toppe kan hjælpe med at genoprette kronen i tilfælde af tab af sin del eller forkert beskæring.
   Men hvis toppen er klart overflødig, skal du fjerne dem nådeløst. Og bemærk at det næste år kan toppe vises igen. Fjern dem igen.

   L. KALUGINA, agronom

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.