6 anmeldelser

 1. Natalya Ivanova, Moskva

  Jeg har et polycarbonat drivhus, der måler 6 × 3 m. Jeg dyrker peberfrugter, tomater og 2-3 buske agurker i det sammen. Jeg ved, at dette ikke er helt korrekt, men i flere år var alt i orden, jeg klagede ikke over afgrøderne, og sidste sommer begyndte der at dukke store pletter med råd på frugterne af peberfrugter og tomater på siderne. De så tørre ud, og i stedet for et frøkammer var der tør hvide skillevægge. Hvad skete der med grøntsager? Hvordan kan man forhindre, at dette sker i den kommende sæson?

  svar
  • OOO "Sad"

   - De symptomer, du beskrev, er karakteristiske for vertexråd forårsaget af mangel på kalk. Frugt kan spises ved at skære det berørte væv. For at bevare høsten i den kommende sæson skal du tilføje gødning, der indeholder kalk, til plottet i foråret til graving (for eksempel calciumnitrat med en hastighed på 100 g pr. 1 kvm. I fremtiden kan du reducere doseringen til 50 g pr. 1 kvm). I dette tilfælde vil kalkstenmel (calciumcarbonat) ikke hjælpe, da det er dårligt opløseligt i vand, og indtil det begynder at virke, vil det være for sent. Det kan introduceres om efteråret i stedet for calciumnitrat for at berige jorden i den næste sæson. Hvis du ikke kan lave saltpeter til graving, fortynd 1 spsk en uge efter transplantation af frøplanter. gødning i 10 liter vand og hæld 1 liter opløsning under roden af ​​hver plante. Gentag topdressing en gang om måneden - og der bliver ingen toprot!

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vil det være muligt at dyrke tomater i et drivhus hele året rundt, og hvad skal der gøres for at gøre dette?
  Alexander, Kaluga

  svar
  • OOO "Sad"

   For at få en afgrøde til nytårsbordet, skal frøene af agurker og tomater plantes i september-oktober. Det er værd at overveje, at dagslyset i disse sæsoner er meget lille, hvorfor det er nødvendigt at organisere yderligere belysning i drivhuset. Hvis du så frø i november, vil hovedudviklingen af ​​buskene være i januar og februar. Ja, dette er ikke til nytår, men du skal indrømme, at dine friske agurker og tomater i slutningen af ​​februar og begyndelsen af ​​marts også er en ganske behagelig ting.

   For at dyrke tomater om vinteren har du brug for et drivhus med tykke vægge (glas, polycarbonat). For at få en vinterhøst anbefales det ikke at fremstille høje drivhuse - al den varme luft der vil gå op og fratage dine afgrøder opmærksomhed. Keramisk termisk isolering skal være til stede for at beskytte kulturen under svær frost. Frame jumpere skal placeres i længderetningen i en afstand af 75-90 cm fra hinanden. Dette design hjælper med at undgå skader på væggene under tunge snefald.

   svar
 3. Anna Ryabtseva

  Agurker bedøvede.
  Jeg prøvede at fodre dem med en mullein-opløsning (1: 10) - intet er ændret. De sidder et sted, de ser ikke syge ud, men de ønsker ikke at udvikle sig. Hvad er der i vejen med dem?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Baseret på beskrivelsen havde planterne ikke nok varme: en stor spredning i dag- og nattetemperaturerne påvirkede, eller forfatteren af ​​spørgsmålet hældte koldt vand på buskene.
   Hvis agurker vokser i åben jord, anbefaler jeg at installere små buer over dem og dække dem med folie om eftermiddagen, så det om natten er varmt nok under husly. Hvis agurkerne vokser i drivhuset, skal du binde planterens vipper til spalten og bade bedene med tørv.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.