3 anmeldelser

 1. Stepan VALENCHUK

  Jeg har bemærket, at der kan være flere grunde til dårlig frugt af kirsebær. Det er nok at følge enkle regler - og høsten er garanteret!

  1. Kulturen vokser godt på lette, sandet, loamy jord med en reaktion tæt på neutral. Jeg udfører kalkning på tærte: til at grave på sandstrøg indeholder jeg 400-500 g kalk pr. 1 kvadratmeter, på tungt loamy - op til 800 g.
  2. Tåler ikke nærheden til nåletræer.
  H. Ved hjælp af beskæring (i marts) danner jeg en lagdelt eller kopformet krone i et træ. Grenvinklen skal være ca. 50 grader. Overdreven vækst af de nederste skud er uønsket (dette reducerer vinterhårdheden).

  svar
 2. Irene

  Ældre kirsebærtræer interfererer ikke med fodring årligt.
  I oktober sætter jeg 30-40 kg kompost i et træ i en cirkulær rille omkring kronens omkreds.
  I foråret på de åbne blade sprayer jeg en opløsning af urinstof (40 g pr. 10 l vand).
  Efter frukten i august giver jeg 40 g af superphosphat og 60 g kaliumsalt til træstammen (indlejret i jorden) - det vil gøre planten klar til vinter, bedre tolerere kulden, og næste år vil takke for sin fremragende høst.

  svar
 3. marina

  Sidste år blomstrede mine femårige kirsebær endelig med vild farve. Men mest af alt var jeg tilfreds med et stort antal frugter begyndte at snyde. Men i juni fandt hun pludselig nogle små orme på bladets underside.

  Jeg straks sprayede træer Bordeaux væske, og snart døde alle disse levende væsener, men frugterne på kirsebærene blev aldrig dannet - det føles som de tørrede ud og faldt i begyndelsen af ​​deres udvikling. Kære gartnere, forklar mig, venligst: er det, at jeg blev efterladt uden en afgrøde, er skadedyr eller bordeaux flydende til at bebrejde?

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.