2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. O. Pichuzhkina Moskva-regionen

  Sidste år blev rødbederne overfladiske med et stort antal små rødder. Hvad kunne være årsagen?

  svar
  • OOO "Sad"

   De fleste sorter af frø (glomeruli) indeholder fra 2 til 7 single-seeded fruitlets. Krympende, hver af dem giver livet til en ny plante. "Ekstraerne" skal transplanteres (sukkerroer, i modsætning til gulerødder, overlever godt efter transplantation og giver en fremragende høst).

   I dit tilfælde var årsagen til at få grimme rodfrugter sandsynligvis et uforsigtigt valg af en frøplante. Alvorlig beskadigelse af taprooten eller plantningen af ​​kimplanter med en "snoet" rod fører til dannelsen af ​​deformerede rodafgrøder dækket af mange små rødder. Måske blev indtrængningen udført for sent: Når planterne danner flere ægte blade, er det umuligt at transplantere dem uden at skade hovedroten. Du kan helt slippe af med stansningen ved at plante One-sprout beets. Det er dog ringere end smag på de fleste sorter af fler spiselige rødbeder.
   I. Shabalina, agronom

   svar

Forlad feedback, kommentarer