4

4 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Rødbederodlinger voksede med hvide årer, og på posen med frø blev det indikeret, at grøntsagerne alle skulle være mættede bordeaux. Hvad der skete
  Ekaterina Ruzhanova, Smorgon

  svar
  • OOO "Sad"

   - Dette sker, hvis rodafgrøder ikke har nok kalium med et overskud af nitrogen og mangelfuld vanding.
   For at forhindre, at dette sker i fremtiden, så snart skuddene vises, vandes roebedene med en hastighed på 10 l vand pr. 1 kvm beplantning en gang om ugen. Efter en måned fordobles volumen af ​​den hældte væske. Stop 15 dage før høst.
   I fasen med de fem ægte blade skal du fede roerne med en opløsning af borsyre (5 g pr. 10 l vand pr. 1 kvadrat senge). Og efter to uger hældes infusionen af ​​mullein (1: 10) med 10 l gødning på 3-4 lineære meter landinger. Under dannelsen af ​​rodafgrøder fortyndes i en spand vand med 10 g kaliumsulfat og vandopløseligt superfosfat, vandes sengen med en hastighed på 150-200 ml sammensætning for hver plante. En uge efter topdressing tømmes jorden med træaske (150 g pr. 1 kvm).

   svar
 2. O. Pichuzhkina Moskva-regionen

  Sidste år blev rødbederne overfladiske med et stort antal små rødder. Hvad kunne være årsagen?

  svar
  • OOO "Sad"

   De fleste sorter af frø (glomeruli) indeholder fra 2 til 7 single-seeded fruitlets. Krympende, hver af dem giver livet til en ny plante. "Ekstraerne" skal transplanteres (sukkerroer, i modsætning til gulerødder, overlever godt efter transplantation og giver en fremragende høst).

   I dit tilfælde var årsagen til at få grimme rodfrugter sandsynligvis et uforsigtigt valg af en frøplante. Alvorlig beskadigelse af taprooten eller plantningen af ​​kimplanter med en "snoet" rod fører til dannelsen af ​​deformerede rodafgrøder dækket af mange små rødder. Måske blev indtrængningen udført for sent: Når planterne danner flere ægte blade, er det umuligt at transplantere dem uden at skade hovedroten. Du kan helt slippe af med stansningen ved at plante One-sprout beets. Det er dog ringere end smag på de fleste sorter af fler spiselige rødbeder.
   I. Shabalina, agronom

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.