2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Stepan A. ZHELEZNYAK, Pskov

  Gamle kilder rådede til at bruge petroleum til at kontrollere ukrudt på gulerødder. De eksperimenter, der blev udført på det tidspunkt, viste, at paraplyfamiliens planter er resistente over for denne væske, og for andre planter er det giftigt.

  Det blev anbefalet at bruge petroleum både før spiring og derefter. I det første tilfælde udføres behandlingen 2-3 dagen før spiring. Hvis tiden går glip af, skal dette ske i 2-fasen af ​​ægte blade. Ved forarbejdning af gulerødder på skud skal tiden ikke forsinkes: Den ekstreme dato er, at den øverste del af rodafgrøden når diameteren 6 mm. Det skal også tage hensyn til udviklingen af ​​ukrudtsplanter - petroleum undertrykker dem bedst i fasen af ​​1-3 blade. Hvis du er forsinket med fristerne, er ukrudtet beskadiget meget mindre.
  Dosis pr. Hundrede dele er 2,5-4 l og afhænger af graden af ​​forurening og plantedæthed. Efter forarbejdning sænker gulerødder på 5-6 dage aktiv vækst, men genopretter hurtigt og fortsætter med at udvikle sig godt.

  Sprøjtning af senge bør laves med frisk petroleum i tørt, vindløst, varmt vejr. Når trusslen om regn ikke kan påføres dette "herbicid" - regn fører til dannelsen af ​​vand-petroleumemulsion, der kan skade gulerødder.
  Brug ikke petroleum, hvis gulerne er planlagt til høst ung.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Mine gulerødder stødte konstant, enten små eller klodsede. Jeg er ærligt, desperat at vokse. Og en gang i en samtale over en kop te på arbejdspladsen fortalte medarbejder Irina mig, hvordan hun vokser store og smukke gulerødder. Jeg vedtog straks sin metode.

  Men pointeret er, at gulerodder plantes i en fure ved siden af ​​kartofler i begyndelsen af ​​maj i fugtig jord, dækket af flodsand og klappet med en palme. Jorden opvarmes, gulerødder stiger, og ukrudt er helt synlig på det lyse sand.
  Vanding producerer kun hvis det er meget tørt og nok fugt. Sandet er ikke jorden, skorpen er ikke dækket, og min gulerod stiger meget pænt. En separat fur er tydeligt synlig, solen opvarmer den op, og gulerne vokser. Jeg undertiden podrykhlyu ja polya, hvis det er tørt - det er hele plejen.
  I august tager jeg gulerødder til høst, og i slutningen af ​​september høster jeg rødderne og nyder høsten. Jeg ser ikke nogen krølletrødhed. Sandt nok, i de sidste to år, efter råd fra Dacha, plante jeg gulerødder før plantning derhjemme. Spruet, mættet med fugt, sås det sjældnere, så det er senere ikke nødvendigt at tynde ud. Og efter såning kommer op i en uge.

  Når jeg i september graver min gulerod med en pitchfork, skærer jeg altid haler og tops på hængeren for at fjerne vækstpunktet. Jeg tørrer det lidt i solen, så overfører jeg det til skuret for et udkast, og der tørrer jeg det. Jeg holder i en kælder i spande med savsmuld, på savsmuld på toppen. Jeg lægger en kvist gran med nåle og dækker med låg. Hvorfor sætte et juletræ? Men jeg kender mig ikke, bare et stort gran bryder nær huset, og på grund af vinden er der altid mange grene i gården. Gulerødder opbevares perfekt, ikke spire og ikke rådne.

  svar

Forlad feedback, kommentarer