1

1 Kommentar

 1. Egor Ivanovich KNISS

  Desværre vælter druer ofte sygdommen.
  Hvordan beskytter man en plante mod dem?
  meldug
  Den mest almindelige sygdom hos åbne jorddruer kaldes også dunskimmel på grund af det faktum, at der forekommer hvid plak på bladene, især unge. Skud begynder at halde bagud i væksten, og blomsterstande og bær bliver brune og tørre. Med den stærke udvikling af sygdommen kan du miste hele afgrøden. Det forårsagende middel af skimmel er en mikroskopisk svamp. Dens udvikling kræver fugt på overfladen af ​​bladet, stilken, blomsterstande og høj lufttemperatur.
  Mod sygdommen er det nødvendigt med forebyggende sprøjtning. Inden du lægger vinstokke til vinteren - 3-5% opløsning af kobbersulfat. I april (før spiring) - 3% Bordeauxvæske, 3-5% urinstofopløsning eller Ridomil (ifølge instruktionerne). Under blomstring og efter to uger - med kobberholdige præparater.
  Grå rot
  Sygdommen påvirker ofte modning og modne bær. Dette forekommer hovedsageligt i nærvær af fugtighed og lufttemperatur 18-20 grader. Tette buntsorter er de mest sårbare over for sygdommen.
  Under modningen af ​​bærene er det nødvendigt at skylle klyngerne grundigt med jod (2-4 ml pr. 1 l vand) og endnu bedre - kaliumjodid (2-4 g pr. 1 l vand). I midten af ​​september skal buske behandles med denne væske for at forhindre dannelse af grå råd på skuddene.

  røde hunde
  Denne lidelse påvirker drueblader. De første tegn er som følger: brune pletter med en kileformet form vises på de nederste blade mellem store årer.
  For at beskytte planten skal vinstokken behandles med kobberholdige præparater, der starter i midten af ​​maj, når der dannes en 3-4-pjece på unge skud.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.