2

2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg vil plante actinidia i haven. Hvilken dybde gør grøften? Er en plante nok til en familie på fire?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Siden actinidia har et overfladisk rodsystem, er der ikke behov for at gøre landingsgraven for dyb. Du kan plante i plantehuller med en dybde på 50-60 cm, på hvilken bunden lægger lithit, små sten eller småsten som dræning (men bygningssten, der indeholder kalk, kan ikke bruges til dette formål!). Fyld derefter groberne med en blanding af frugtbart land med kompost eller humus (1: 1) og mineralsk gødning: superfosfat (150 g), kaliumgødning uden klor (30 g), ammoniumsulfat eller ammoniumnitrat (200 g). Uddyb ikke rodhalsen - den skal være på jorden. Sørg for at hæld masser af vand og mulch tøndercirklen med kompost. I de første to uger af plantning skal du skygge med en spanbond.

   Actinidia er en stødende plante. Til frugtning er det nødvendigt at have mindst en kvindelig plante (som frugterne skal bundes på) og en mandlig pollineringsplante. For en familie er det nok at plante 5 kvindelige planter og 2 mandlige forskellige sorter på stedet, men altid en botanisk art (colomict, argument eller polygam).

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.