2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Ofte i blomsterforrådernes råd er der anbefalinger til fodring af køkkenplanter med bananskræl. Rådgive om, hvordan man anvender det korrekt?
  Tatiana

  svar
  • OOO "Sad"

   Bananer har meget kalium, hvilket er vigtigt for planter. Det øger deres modstandsdygtighed over for sygdomme - råd, pulverlak, rust. Dette element er også vigtigt for blomstrende flora.
   Når det er mangelfuldt, udgør knopperne slet ikke eller er bundet til ikke-beskrivende.

   Det er blevet observeret, at en sådan gødning virker bedst på rosaceous afgrøder. Hvis sådanne planter vokser i dit hus, kan du gøre følgende. Tør bananskallet på batteriet, i ovnen eller i solen. Når det bliver til et skrøbeligt og brun-sort stof, skal du male den på en kaffekværn. Det resulterende pulver kan blandes med et jordsubstrat (1: 10) under plantetransplantation. Eller tilføj bananskallepulver til 1-blomsterkrukken en gang om måneden.
   Det skal dog bemærkes, at dets behandling i puljen er langsom, så det er vigtigt ikke at overdrive det. Og mere. Da bananer sprøjtes med forskellige præparater, inden de sendes til os, skal de vaskes grundigt, inden de spiser frugt. Og først efter det kan du bruge deres skræl til at forberede pulveret.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.