5

5 anmeldelser

 1. T. Goltsov Kaluga Region

  Plantede frøplanter af kål og selleri, og næste dag vendte planterne hvide blade. Der var ingen frysning, solen var også åben ... Hvad kunne der være tale om?

  svar
  • OOO "Sad"

   Et sådant problem er ikke ualmindeligt hos dyrkede frøplanter, hvis rødder var overfyldte i et glas. Dette svækker planterne kraftigt. Og når de plantes på et permanent sted, med skarpe ændringer i dag og nat temperatur på luft og jord, oplever planter alvorlig stress. I løbet af dagen fordampede bladene aktivt fugt, og natkølsomhed sænkede rodsystemet. Hun kunne ikke give den ovenstående del af en tilstrækkelig vandforsyning og som et resultat dehydrering.
   Behandle beskadigede planter med et adaptogenpræparat. Nogle af de mest beskadigede blade vil gå tabt, og dette vil forsinke frugtningen noget. For at sikre, at forsinkelsen ikke bliver kritisk, skal du give planterne god pleje om sommeren.
   I. BELKINA, agronom

   svar
 2. Anton Sidorenko, Skt. Petersborg

  Er det muligt at spise kål, der er ramt af køl?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Kila kål er en svampesygdom, der ikke spreder sig gennem planten, men er lokaliseret i rodsystemet. Hvis planten er syg i de tidlige stadier af vækst, dannes hovedet ikke. Ved senere hoveder bliver kålen bundet op, og det vil være muligt at spise, men jeg anbefaler ikke at lægge den inficerede afgrøde til opbevaring. Det vil være vanskeligt at fjerne sygdomssporer fra kælderen.

   svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg kunne virkelig godt lide at vokse forskellige slags kål. Sot Peking, Savoy, rød, broccoli, farve. Planteret på frøplanter i drivhuset under afdækningsmaterialet i slutningen af ​​april. Jeg sætter mursten mellem rillerne mellem rillerne, så de vil varme op om dagen og give deres varme til jorden om natten. Det er stadig koldt i vores region på det tidspunkt, så kålen spirede langsomt, men jeg havde ikke travlt. I midten af ​​maj blev det varmere, planterne begyndte at åbne og luft, og unge spirer begyndte at vokse hurtigere.

  I hvert hul sætte en håndfuld kalk og aske. Absolut alle planter blev vant! Fordel uddeling til alle.
  Kål blev vandet med en infusion af græs eller kyllingegødning i en lav koncentration, og også (ved blad) med en opløsning af jod (eller strålende grøn eller flydende ammoniak): tsk. Til en spand vand 1. et af disse midler.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.