1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    Jeg kunne virkelig godt lide at vokse forskellige slags kål. Sot Peking, Savoy, rød, broccoli, farve. Planteret på frøplanter i drivhuset under afdækningsmaterialet i slutningen af ​​april. Jeg sætter mursten mellem rillerne mellem rillerne, så de vil varme op om dagen og give deres varme til jorden om natten. Det er stadig koldt i vores region på det tidspunkt, så kålen spirede langsomt, men jeg havde ikke travlt. I midten af ​​maj blev det varmere, planterne begyndte at åbne og luft, og unge spirer begyndte at vokse hurtigere.

    I hvert hul sætte en håndfuld kalk og aske. Absolut alle planter blev vant! Fordel uddeling til alle.
    Kål blev vandet med en infusion af græs eller kyllingegødning i en lav koncentration, og også (ved blad) med en opløsning af jod (eller strålende grøn eller flydende ammoniak): tsk. Til en spand vand 1. et af disse midler.

    svar

Forlad feedback, kommentarer