2 anmeldelser

 1. Valentina Konstantinovna Ryabushkina, terapeut, Novosibirsk

  Oxalsyre, der findes i jordbær, danner uopløselige forbindelser med calcium - calciumoxalater. De er meget lumskende: de kan forværre karies, forårsage manifestationer af osteoporose, provokere urolithiasis, forværre patologien i mave-tarmkanalen, pyelonephritis eller cystitis.
  For at binde syren skal bærene blandes med naturlige mejeriprodukter eller vaskes med nok vand, før de spises.

  Virkningen af ​​oxalsyre kan også neutraliseres ved hjælp af følgende opskrift. 1-2 Art. l. hæld friske eller tørrede stilke af havejordbær med 300-400 ml kogende vand, insister i en skål under låg på 15-20 minutter og tag denne infusion hele dagen.

  svar
 2. Alexander Stanislavovich ANTONOVICH

  Hvis det er upraktisk at passe på jordbær, især når det drejer sig om fjernelse af ukrudt, så plant det i en række, får du en slags "linje". Høst fra hver busk vil stige, og plejen forenkles.
  Denne bærkultur stiller høje krav til fugtighed, da plantes rodsystem findes i jordoverfladen, og blade dannes i løbet af sommeren. Især jordbær har brug for fugtighed under dannelse og fyldning af bær.

  Et andet problem er, at bærene ofte rører jorden, bliver forurenede og rådner. For at beskytte dem mod kontakt med jorden anbefales det at dække det under buskene med underliggende materiale (halm i form af skæring, nåle, græs, savsmuld osv.).
  Med alderen er planter alvorligt beskadiget af flåter, pletblødning og andre svampesygdomme, hvilket er årsagen til, at jordbærudbytter falder kraftigt. For at forhindre dette bruges en landbrugsteknik såsom bladklipning. Dette arbejde skal udføres umiddelbart efter rengøring.

  høst, og selve løvet fjernes fra plantagen og brænder. Efter denne operation er det nyttigt at fodre planterne, det er bedst at anvende en fortyndet mullein eller fugleprop til dette formål.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.