Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Svetlana Tolstykh, Belinsky, Penza-regionen

  For at forhindre forsinket rødme sprøjter jeg mine tomater en gang hver anden uge med gæropløsning. Gær - disse er de samme svampe, kun nyttige. Efter at have introduceret dem på tomaterbladene, forlader vi ikke mere plads til de skadelige svampesvin, de gavnlige svampe tillader ikke dem at formere sig.
  Efter sprøjtning er forbedring tydelig. Gør jeg det rigtige? Går gær phytophoresis?

  svar
  • OOO "Sad"

   Sen blære udvikler sig inde i planten, hvor gær svampe aldrig trænger ind, så tal ikke om at forhindre denne sygdom på en lignende måde. Derudover udvikler gær i et fugtigt miljø og hvor der er sukker.

   For eksempel på overfladen af ​​en plante, der er inficeret med en hvidflyv, bladlus og cyklister, giver de søde, klæbrige sekretioner på bladene. Den såkaldte honeydew vises. Gærsvampe "Spis dette sukker, honningdug blade, og planten bliver faktisk bedre. Men i mangel af sukker og fugt vil gæren selv dø.
   Den positive virkning af gæropløsningen er selvfølgelig. Sprøjtning er en god vask af planterne og forbedrer deres tilstand. Et sådant billede kan overholdes, selv når der sprøjtes almindeligt vand. Men det er en synlig effekt. Spredning af sygdommen vil fortsætte gennem 2-3 af dagen.

   svar

Forlad feedback, kommentarer