Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. I. Lipatov Moskva-regionen

  Vi elsker meget jordbær. Fortæl mig, hvordan man fodrer planterne, så bærene er store og lige, men velsmagende og sunde, uden nitrater?

  svar
  • OOO "Sad"

   For at indsamle den storslåede høst af sunde bær uden nitrater, med et højt indhold af vitaminer og sukkerarter, fodrer dine planter med den komplekse organiske gødning Fasco til jordbær.

   Gødningen er baseret på naturlige ingredienser som kompost, biohumus og andet nyttigt organisk stof. De stimulerer den aktive vækst af rødder og udviklingen af ​​planter, og aktiverer desuden jordens vitale processer. Sporelementer indeholdt i denne gødning, en gavnlig effekt på planter, understøtter immunitet og beskytter mod de negative virkninger af miljøet.
   Fordel gødningsgranulerne jævnt rundt om jordbærbuskene, løs forsigtigt jorden, skub granulerne ind i jorden og vand godt. Ved overholdelse af introduktionsnormen er det ikke nødvendigt at gentage top dressing i løbet af sæsonen.
   L. ROMENSKAYA, agronom

   svar
 2. O. Guzeva Chelyabinsk

  Er det muligt at plante forskellige sorter af jordbær i et lille område? Vil der være pollinering?

  svar
  • OOO "Sad"

   Under vegetativ gengivelse af jordbær (overskæg) bevares alle plantens egenskaber. Frø vil i de fleste tilfælde være hybrid, men det er ikke nødvendigt at bruge dem til reproduktion.
   L. KALUGINA, agronom

   svar
 3. L. Alekseeva Moskva regionen

  I to år samledes de en god høst af vildt jordbær af Herrens sort, og derefter stoppede bærene binde, og denne "fede" gik en tur rundt i plottet som en ukrudt. Hvad er der sket med jordbærene?

  svar
  • OOO "Sad"

   Variety Lord, som mange senere sorter, især under dårlige vejrforhold, danner ofte lav levedygtig pollen. Selvfrugtbarheden er reduceret, og sorten har derfor brug for en pollinator af omtrent samme blomstringsperiode. Måske var det ikke nært. Dertil kommer på grund af frostene, støvtrøjer, især i de første blomster (nemlig de udgør den største procentdel pollen, der er i stand til bestøvning), kan fryse.

   En negativ indvirkning på høsten og den kendsgerning, at planterne er færdige med frugtning sent, og de har lidt tid til dannelsen af ​​høsten næste år. Og nu bliver overskæget vokset. De er stærke i denne sort, og hvis de forbliver uudviklet i lang tid, nedbryder de planterne og reducerer mængden og kvaliteten af ​​de blomster, der er dannet. Derfor er det bedre at fjerne overskæg eller skære stolons umiddelbart efter rooting afsætningsmuligheder.
   N. Alekseev, agronom

   svar

Forlad feedback, kommentarer