3

3 anmeldelser

 1. Oleg BUYNOVSKY, agronom

  Rose uden overvækst

  Fjern den vilde vækst fra den podede rose, skær den så tæt på rødderne som muligt. Regelmæssigt afskårne falmede blomsterhoveder og blomsterstande - denne enkle procedure vil hjælpe med at forlænge blomstringen og spare dig for behovet for at samle smuldrende kronblade fra løv.

  svar
 2. Elena Ivanova

  I foråret købte jeg to roser, plantet efter reglerne (jeg har arbejdet på roser i mere end 10 år). Tre ugers kimplanter udviklede sig godt. Og så på en buske begyndte hele grene at forsvinde. Sprøjtning Cropmax på bladene, Plantafol hjalp ikke. Hvad der skete

  svar
  • OOO "Sad"

   - Forberedelser, hvorved du sprøjter planter, beskytter dem ikke mod sygdomme. De er designet til bladfoder. Til profylaktiske behandlinger er der brug for fungicider (for eksempel Ridomil Gold, Acrobat, Topaz - ifølge instruktionerne). Det var nyttigt at sprøjte de svækkede planter også med vækststimulerende midler (Zircon, Ecosil).
   Desværre giver fotoet ikke et komplet billede af rosentilstanden. Dømmer efter beskrivelsen, det ligner en smitsom forbrænding. Rød-sorte pletter vises på skuddene, nogle gange med et lysebrunt, tørt område i midten af ​​brændingen. På kanten af ​​stedet er synlig krydset kant. Pletter med dårlig ventilation øges hurtigt i størrelse, ring en runaway, der tørrer. For at undgå, at sygdommen spredes, skal du afskære de ramte skud. Hvis skaden er mindre, og flugten er patetisk (for eksempel i en gangblomstrende rose), risikerer du at forlade grenen, men se den hele tiden. Efter blomstring kan den skæres. Prøv at rense de små pletter med en skarp kniv til et sundt væv og dække med RanNet med havepasta.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.