2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg hørte, at astilba ikke kan lide at vokse længe samme sted. Hvorfor?
  Svetlana Konstantinovna

  svar
  • OOO "Sad"

   Det ser ud til, at den uhøjtidelige astilbe-blomst dog kræver opmærksomhed. Først og fremmest kan planten ikke lide åbne solrige steder, den foretrækker delvis skygge.
   Men selv med korrekt plantning gennem 3-5 år begynder blomsterne at falme og miste deres dekorative virkning. Dette betyder ikke, at anlægget skal overføres fra sted til sted hvert år. Men efter udløbet af ovennævnte periode (eller rettere sagt, selve blomsten signaliserer det), skal astilbeen graves op. Så snart du gør dette, vil du straks se de gamle livløse rødder. Du kan ikke forveksle dem med noget: de ligner en sort tæt skorpe. De skal smides væk. Hvis bushen tidligere var stor, kan du samle op til to spande unødvendige rødder! Efter denne procedure dannes en stor pit. Hæld et par spande kompost eller god jord i den, en håndfuld kompleks gødning og plant astilba igen.

   Blomsten vil glæde sig over sådanne ændringer. Efter et år vil det være vanskeligt at genkende ham, fordi han vil begynde at blomstre med fornyet kraft.
   Og mere. Hold styr på den jord, hvorpå astilbe vokser. Luk ukrudt alt ukrudt (de kan påvirke væksten). Løsn jorden oftere, så fugtighed fordeles jævnt over den og når rødderne og fordamper heller ikke for hurtigt fra de øverste lag. Derudover vil løsning hjælpe med at undgå dannelse af skimmel og forfald af rødderne.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.