4 anmeldelser

 1. Victoria

  Gentagne afgrøder: til hvem igen på en seng
  Så snart jeg samler tidlige grøntsager (kartofler, tidlig kål, løg), såer jeg i stedet deres frø af grønne afgrøder og nogle tidlige grøntsager.
  Jeg laver mad i en række som denne. For hver kvadratmeter på stedet tilføjer jeg 1 l træaske og en tændkasse med superfosfat. Jeg graver jorden til en dybde på 20-25 cm. Jeg danner riller med en dybde på 1-1,5 cm.
  Jeg opbevarer dild- og persillefrø i 2-3 dage i et fugtigt gasbind på et varmt sted, løg på en fjer, salatfrø, radise i blød i 6-8 timer. Før såning vandes jeg rigeligt med den forberedte haveseng. Drys frøene med jorden, ikke komprimerende, mulch med en hvid span-binding. Om en uge

  efter fremkomsten af ​​frøplanter jeg tager ly, jeg ser, at jorden ikke tørrer ud.
  Jeg tager mig af gentagen såning, som sædvanligvis skal radisen dog være skraveret med sort spanbond på buer fra 8 aftener til 8 formiddag, ellers går den i farve og bliver smagløs.

  svar
 2. Daria

  De senge, der er frigjort fra tidlig kål, kartofler, løg og hvidløg "befolkes" med radiser, dild, persille og salat. Når jeg klargør senge til sådan gentagen såning, bruger jeg ikke organisk gødning. På 1 kvm jord kommer jeg med til at grave 1 spiseskefuld superphosphate og 1 Art. træaske. Vand jorden rigeligt. Så frøene til en dybde af 1,5 cm. Jeg dækker med en spanbond, så senge ikke tørrer ud, og planterne får mulighed for at spire.

  svar
 3. Catherine

  En del af de produktive tomater opkastes. Hvad skal de placeres i deres drivhus for ikke at forstyrre de resterende planter?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Jeg dyrker tidlige modne tomater. De har altid tid til at høste før august-tåger og kolde nætter. Når de bærer frugt, river jeg dem let ud og tager dem ud af drivhuset.
   Jeg hælder den befriede jord rigeligt med Fitosporin-opløsning (1 spiseskefulde i 10 liter vand), efter halvanden time på 3-4 kvadratmeter jord, jeg bringer en humusspand, 1 liter træaske og en tændkasse med superfosfat. Løsn en sko. Jeg laver flade riller, planter løg på en fjer og så frø af salat, dild, persille og radise. Så kål og salat i midten i en række af et frø i en afstand af 20-25 cm fra hinanden. Frø af andre planter sås rundt. Som et resultat forsvinder mine greener ikke fra bordet, før frostene er stabile.
   Køkkenhave i “4 sektor”

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.