2

2 anmeldelser

 1. Ekaterina Valeryevna KHARCHEVKINA, Bryansk-regionen, byen Lyubokhna

  Først voksede jeg alt, som de siger, inden for videnskab. Men en gang kom min tante på besøg hos os. Da hun så i drivhuset, stammene af planter bundet og strækket sig ind i en streng, rystede hun på hovedet og sagde: "Så du rev ​​agurkerne fra din mor."

  sygehistorie
  Først begyndte jeg at argumentere for, at dette er avanceret teknologi, de siger, at agurker har brug for plads, og hun sagde simpelthen: ”Har du brug for plads, når moren fodrede dig?” Det syntes for mig, at hun vidste noget, som jeg misforstod. Og tante Toma fortalte enkelt og forståeligt alt om dyrkning af agurker. Nogen tid senere læste jeg om metoderne til at dyrke dem på kollektive og statlige bedrifter og sørgede for, at sådan praksis som bånd ikke blev anvendt overalt. Fra gammel tid er agurker aldrig blevet revet ned fra jorden, hvori de sås. I koldt vejr var det lettere at få læ, og i varmen var de beskyttet af blade. Men sandheden er! Jeg kan huske, at min mor i min barndom ikke dækkede agurker med noget, hvis det var varmt, og de første agurker var så duftende.
  Bemærk
  Vertikale bælter begyndte kun at blive anvendt med udviklingen af ​​drivhuse - for at spare plads. Og her, i haver med en overflod af jord, hvorfor er de nødvendige? Lad agurkerne spise og bask, som tante Tom sagde, "fra moderen."
  Voksende punkter
  Så nu bruger jeg ikke klynger: mine agurker fra det øjeblik, de plantes, vokser frit i alle retninger. Æggestokkene ligger direkte på jorden, hun varmer dem i kolde nætter, de øverste blade er dækket af varmen. Jeg får mine agurksenge høje, hovedsageligt rettet langs den øst-vestlige akse, for at få mest muligt ud af dagslys. Plantning af frøplanter i henhold til den berømte "Murom" -plan: i midten af ​​ryggen i en flad linje. Det er lettere at pleje: vand, foder, bekæmpe ukrudt.
  Når vipperne dannes, leder jeg dem i den rigtige retning fra vækststedet. Efterhånden er hele haven dækket med agurkblade, som ikke forstyrrer nabopræplanterne. Hvis der er planlagt en kold nat, vander jeg plantagerne med varmt vand og dækker lige på toppe uden buer med de sædvanlige gamle lag. Og der gøres intet med mine agurker, de er kun tempererede. Æggestokkene ligger på varm jord og vokser langsomt på egen hånd!
  Det smager bedre
  Og smagen og lugten af ​​mine agurker kan ikke sammenlignes med agurker, der er dyrket i drivhuse og drivhuse. Disse er vores agurker og opbevares perfekt, og i sylteagurken bliver de ikke bløde. Af den måde kun

  under de naturlige forhold, som jeg har beskrevet, kan du få smukke frø fra dine agurker. For dette forlader jeg ikke det første og ikke det andet, som det er sædvanligt, men den "midterste" instans, der er slukket af varme og kulde. Jeg skyder det fra mors vipper, når der allerede løber revner langs det, og det bliver gulbrunt. Jeg udleverer på vinduet, indtil der vises bløde pletter, og på denne måde får jeg frø til en ny afgrøde.

  svar
 2. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Plant agurker i rillerne

  Jeg planter mine agurker i den åbne jord på en speciel måde, der beskytter dem mod mulig kold snap.

  Først graver jeg riller med en dybde på mindst 20 cm i en afstand af 70-80 cm fra hinanden. Jorden under agurkerne skal ikke være sur, frugtbar og godt opvarmet. Så i bunden laver jeg huller, hvor jeg planter agurker, banker dem på de første blade. Jeg komprimerer jorden under buske og vander den med varmt vand. Hvis det pludselig bliver koldere,
  Jeg dækker rillen med plastikindpakning - frøplanterne bliver derefter varme.
  Hvad er denne metode god til? Rødderne vokser over hele dybden af ​​rillen i agurkerne, hvorfor stænglerne vokser sunde og stærke. Efterhånden som agurkerne fra agurker vokser, hælder jeg jorden under buskene, og efterhånden sammenlignes rillerne med jordoverfladen. Til agurkvipper opretter jeg understøtter, og når de vokser fjerner jeg sideskudene til det sjette blad. Og jo før jeg sletter det, jo stærkere bliver agurksvampen. Det er også vigtigt ikke at skjule agurkernes frøplanter, hæld dem ofte med varmt, velholdt vand.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.