1

1 Kommentar

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  efteråret købte abrikoser podet på en to år gammel frøplante af Donetsk gul sort
  Identificerede planten midlertidigt i en spand med frugtbar jord, hvor 1 spiseskefuld blev blandet. fosfor-kalium gødning. Jeg overvintrede en frøplante i kælderen, og i foråret plantede jeg den på et sted i godt befrugtet organisk jord. Størrelsen på pit er standard - 80 × 80 cm. Jeg uddypede ikke rodhalsen.
  Og samme år voksede 24 fersken på et træ! Gartneren forsikrer, at sådanne saftige frugter ikke kan købes på markedet. Efter fruiting fodrede værten planten med askeinfusion. En tredjedel af spanden blev fyldt med aske, hældt varmt vand til randen, insisterede i to dage, drænet og hældt. Umiddelbart efter de første frost frostede han en hytte lavet af tavler omkring ferskenen. Jeg indpakket det på ydersiden med polyethylen og efterlod et stikkontakt ovenpå, som jeg senere lukkede. Fra gnavere bundede Stambik en grangren.
  Da sne faldt, kastede han snedriv på jorden rundt om krisecentret, mindst 40 cm højt. I foråret, så snart lufttemperaturen steg over -5 grader, åbnede han en luftventil i krisecentret. Og for at vokse kronen og styrke fersken, i de følgende år fra april til juli, fodrede jeg den med en opløsning af mullein (1: 10) eller kyllingedråber (1: 20) en gang om måneden, blev bagagerumets cirkel kløet med slået græs og vandet med infusion i sensommeren og det tidlige efterår. aske.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.