1

1 Kommentar

 1. Lilia PETROVSKAYA

  Høst stikkelsbær

  Fra en stikkelsbærbusk samler jeg mindst ti kilo bær. Hele hemmeligheden er ved at forlade.
  Jeg mulch jorden under planterne med tørv (1 spand pr. Busk). Selvom stikkelsbær tolererer varmen godt med langvarig tørke, må jeg vande planterne: under dannelsen af ​​æggestokkene (slutningen af ​​maj - begyndelsen af ​​juni), samt under dannelsen og modningen af ​​bær (andet eller tredje årti af juni). Jeg hælder ikke vand under roden, så jorden ikke skylles ud, men i rillen langs kranseprojektionens omkreds - 30 liter pr. Busk.

  BTW: Høst (I den første halvdel af oktober), hvis det ikke regner, udfører altid en vandopladende irrering.
  Hver forår med de nye rodskud forlader jeg de 3-5 stærkeste, jeg skærer resten til jordens niveau. Jeg fjerner syge og beskadigede grene. På voksne planter skar jeg grene, der er ældre end 6 år. Fra det tredje år efter plantning om efteråret graver jeg i organisk materiale (4-6 kg pr. 1 kvm), fosfor (30 g) og kaliumgødning (20 g). Om sommeren kombinerer jeg følgende forbinding med vanding: Jeg spreder mulen med vand (1: 4) og vander stikkelsbærene i første halvdel af juni (1 spand pr. Busk).

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.